Elena Udrea și Florin Petrescu (Axinte), legături cu Gheorghe Dincă?

0

Situație incredibilă în cazul de la Caracal. În dosarul lui Gheorghe Dincă au apărut două nume care au surprins pe toată lumea. Elena Udrea și Florin Petrescu (Axinte). Cum este posibil așa ceva?

Gheorghe Dincă a cerut ca Elena Udrea și Florin Petrescu (Axinte) să fie audiați. Nu se știe de ce, însă probabil inculpatul încearcă să tergiverseze judecată. Elena Udrea nu a făcut nicio declarație pe acest subiect, în schimb Axinte s-a arătat stupefiat.

Eu? Chemat la procesul lui Dincă? Acel Gheorghe Dincă? De ce? Dar nici nu-l cunosc! Asta e o glumă, nu? Singurul lucru pe care e posibil să-l am în comun cu Dincă ar fi acela că suntem olteni amândoi, eu fiind născut la Verbiţa, în Dolj, în timp ce el a venit pe lume în Caracal, judeţul Olt, a declarat actorul, pentru impact.ro.

După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar termenele de judecată s-au ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, în ultima perioadă “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri