Gheorghe Dincă nu are zile ușoare în pușcărie. Acesta a încercat la ultimul termen de judecată sa îi impresioneze pe magistrați, susținând că nu i se respectă dreptul la apărare.

„Nu am cum să mă apăr”, a spus Dincă, după începerea şedinţei de judecată.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a fost sunat de client, însă nu a răspuns fiindcă nu cunoaștea numărul de telefon. Drept urmare, judecătoarea a decis să îl amendeze pe avocat cu 1.000 de lei, dar a hotărât că el va asigura în continuare apărarea lui Dincă, în ciuda solicitării acestuia, care ceruse să i se dea un alt avocat din oficiu.

„Nu faceţi dumneavostră regulile în sala de judecată şi, dacă vreţi alt avocat, angajaţi-vă unul”, a transmis judecătoarea.
După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar termenele de judecată s-au ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, în ultima perioadă “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.