Elias Charalambous. FCSB a cucerit din nou coroana de campioană a României, într-un moment de triumf ce a readus gloria după o pauză de 9 ani. Sub îndrumarea oficială a cipriotului Elias Charalambous, în vârstă de 43 de ani, echipa a reușit să-și înscrie numele în istoria fotbalului românesc. Charalambous a fost numit în mod oficial pe 30 martie 2023 să preia conducerea tehnică a echipei, iar impactul său a fost imediat resimțit.

Victoria decisivă, scor 2-1 împotriva echipei Farul, a fost momentul în care FCSB a cucerit titlul mult dorit. Gigi Becali, figura emblematică în spatele echipei, a elogiat performanța lui Charalambous, exprimându-și satisfacția profundă față de munca acestuia. În urma acestui succes, Becali a anunțat intenția de a-i oferi o recompensă pe măsură, prin majorarea salariului antrenorului.

Gigi Becali i-a decis destinul lui Elias Charalambous

„El merge în fiecare zi la Sfânta Liturghie la noi la bază. E atât de credincios încât dacă i-aș spune «Faci tu!», el ar zice «Nu! Eu te ascult pe tine».

L-am pus pe MM Stoica să-l întrebe «Vrei să pleci dacă ai ofertă din Arabia?» și el a răspuns «MM, îți dau cuvântul meu, dacă e ofertă și de două milioane de euro, pe omul ăsta, pe Gigi, îl voi întreba ca pe un frate mai mare. Îl întreb ce părere are și dacă să plec».

Acum, gata, normal că-i măresc salariul. O să ia prime, o să-i dau mulți bani. Cred că are primă de 200.000 de euro pentru Champions League. Are bonus și de Europa League, tot vreo 200.000, și de Conference League, vreo 100.000 de euro”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”.

Perspectiva viitoare este una optimistă pentru FCSB și Charalambous. Se discută deja despre prelungirea contractului acestuia, care urmează să expire la finalul sezonului. Cu o echipă reînnoită și un antrenor care a demonstrat abilitatea de a aduce succes, viitorul pare luminos pentru roș-albaștri.

„De Conference League nu vreau să vorbesc, e la discreția mea. Dar poate ne face Domnul culoar și prindem grupe Champions League. Ce, campionatele din țările mai bogate sunt atât de «sperietoare»?” – Gigi Becali .

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.