Florinel Coman a avut o discuție serioasă cu Gigi Becali

0

Florinel Coman, figura proeminentă a echipei FCSB și unul dintre atacanții de top ai momentului, a acordat recent un interviu exclusiv pentru Digi Sport. În cadrul acestui interviu, Coman a oferit detalii despre preferințele sale în ceea ce privește poziția sa pe teren și a dezvăluit o discuție semnificativă avută cu finanțatorul clubului, Gigi Becali.

Cu toate că există speculații conform cărora Becali ar dori ca Coman să joace pe postul de atacant, jucătorul are o viziune diferită asupra poziției sale preferate în teren. Coman a subliniat că se simte cel mai confortabil pe banda stângă și că performanțele sale sunt optime atunci când evoluează în această poziție specifică.

„Coman așa a făcut antrenamentele, ca și vârf. Dar, dacă de exemplu, Luis Phelipe va juca în dreapta, pentru că am auzit că joacă bine acolo, atunci Coman va fi în stânga. Eu mereu l-am vrut pe Băluță ca atacant central, pentru că face pressing”, a spus Gigi Becali

Florinel Coman s-a contrazis cu Gigi Becali

Un moment memorabil menționat de Coman a fost discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali la nunta lui Ianis, care a avut loc pe 25 decembrie 2023. În acea conversație, Becali a menționat că a discutat cu Gică Hagi despre poziția lui Coman în echipă. Coman a reiterat faptul că nu este interesat să joace ca atacant și a subliniat importanța poziției sale curente pe banda stângă.

„Motivul pentru care nu doresc să joc ca vârf este simplu: dacă am un randament excelent pe banda stângă, de ce să schimb ceva ce funcționează?” a explicat Coman, evidențiind diferitele cerințe și antrenamente necesare pentru a juca pe postul de atacant.

Cu toate acestea, Coman a demonstrat un spirit de echipă remarcabil, afirmând că este dispus să își modifice poziția dacă acest lucru ar conduce la obținerea titlului de către FCSB. „Dacă acesta este sacrificiul necesar pentru a câștiga campionatul, sunt gata să îl fac. Chiar dacă nu mai reușesc să înscriu goluri”, a conchis Coman.

În concluzie, interviul lui Florinel Coman a oferit o perspectivă unică asupra strategiei și viziunii sale în ceea ce privește rolul său în echipă. Cu toate că există opinii divergente cu privire la poziția ideală a lui Coman, dedicarea și spiritul său de echipă rămân indiscutabile, subliniind determinarea sa de a contribui la succesul FCSB-ului în orice mod posibil.

Foto: orangesport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri