Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește viitorul atacantului italian Andrea Compagno. După ce în ultima perioadă se vehicula posibilitatea transferului italianului, Mihai Stoica, managerul general al clubului, a anunțat că Becali s-a răzgândit.

După meciul FCSB – Hermannstadt 3-0, în care Compagno a fost suspendat, Mihai Stoica a oferit detalii despre schimbarea de perspectivă a lui Gigi Becali referitoare la viitorul atacantului. Cu toate că Becali a afirmat anterior că italianul poate fi vândut pentru 500.000 de euro, se pare că acum s-a decis să îl păstreze în echipă.

Situația Compagno și Performanțele Actuale

Andrea Compagno, atacantul care a fost achiziționat de Gigi Becali cu 1.5 milioane de euro anul trecut, a avut o prestație sub așteptări în acest sezon. Italianul a reușit să înscrie doar 4 goluri, în contrast cu cele 20 de reușite din sezonul precedent în Liga 1.

Decizia de a îl suspenda pe Compagno în meciul cu Hermannstadt a stârnit speculații și discuții în rândul suporterilor și observatorilor de fotbal. Cu toate acestea, schimbarea de atitudine a lui Gigi Becali, care acum pare dispus să îl păstreze pe atacant în lot, adaugă un element de surpriză în evoluția viitoare a echipei.

„Lui Gigi i-a plăcut foarte mult cum a jucat Compagno. Şi noi ne-am bucurat foarte mult. Știam că îşi va reveni. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă, s-a răzgândit. Eu nu cred că îl va mai vinde.

Noi suntem Team Andrea toţi. Îl iubim şi îl apreciem enorm. Niciodată n-a venit să spună nimic, chiar şi când îl făcea praf Gigi. E un caracter extraordinar”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Gigi Becali are din nou încredere în Compagno

Gigi Becali este cunoscut pentru abordarea sa hotărâtă în privința transferurilor și pentru deciziile care pot schimba dinamicile echipei. Decizia de a renunța sau a păstra un jucător este întotdeauna subiect de dezbateri în lumea fotbalului românesc.

În acest caz, decizia de a păstra Andrea Compagno poate fi privită ca o manifestare a încrederii pe care Becali o acordă jucătorilor săi și dorința de a le oferi oportunitatea de a reveni la forma anterioară sau de a-și recăpăta încrederea în teren.

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a spus Meme, înaintea meciului cu Hermannstadt.

Cu viitorul lui Andrea Compagno clarificat pentru moment, FCSB se concentrează acum pe restul sezonului și pe atingerea obiectivelor stabilite. Apreciind abilitățile și potențialul atacantului italian, Becali și echipa tehnică își propun să îl sprijine în revenirea la forma care a făcut din el un element cheie al echipei.

Pentru Compagno, această perioadă poate reprezenta o oportunitate de a demonstra talentul și de a-și recâștiga locul în inima suporterilor FCSB. Cu suportul echipei și al patronului Gigi Becali, atacantul italian are acum șansa de a-și marca prezența în continuare în fotbalul românesc și de a-și dovedi valoarea în tricoul roș-albastru.

Becali a anunțat că vrea să îl readucă la echipă și pe Malcom Edjouma și să joace atacant.

”Se întoarce doar dacă vreau să-l iau, pentru că el are până în vară (n.r. împrumutul). Eu vreau să-l iau, care e treaba. Un jucător în plus strică?

Dacă se întoarce îl bag direct atacant, numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare în fața porții și dă goluri. Se lipește mingea de el, are magnet la picior.

Trebuie să ai lot numeros, trebuie să fie concurență. Eu acum trebuie să mă pregătesc de Champions League. Mai e încă o etapă, stai”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.