Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a făcut publice planurile sale ambițioase pentru echipa FCSB în pauza de vară, exprimându-și dorința fermă ca aceasta să ajungă în grupele Champions League. Finanțatorul echipei de top din SuperLiga României a anunțat că este pregătit să facă nu mai puțin de opt achiziții în perioada de transferuri.

Becali a dezvăluit că în planurile sale se află atât fotbaliști români, cât și străini, și că negocierile pentru realizarea acestor transferuri sunt deja în desfășurare. Printre țintele sale se numără și doi jucători cu perspective importante de a reprezenta România la EURO 2024: Louis Munteanu și Denis Alibec. Cu toate acestea, Becali nu s-a oprit aici, având în vedere și interesul pentru William Baeten, în vârstă de 27 de ani, de la FCU Craiova.

Cota de piață a lui William Baeten este evaluată la 650.000 de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt, iar performanțele sale impresionante în acest sezon, în cele 31 de meciuri, 4 goluri și 3 assisturi, îl fac o achiziție atrăgătoare pentru echipa roș-albastră. Latifundiarul din Pipera l-ar vrea și pe Juan Bauza, însă negocierile sunt complicate și prețul este ridicat.

„Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a declarat Becali

Gigi Becali a vrut să intervină între scandalul dintre Adrian Mititelu și fiul său

Pe lângă planurile de transferuri, Gigi Becali a oferit și o scurtă incursiune într-o situație neobișnuită, mărturisind cum a dorit să intervină în disputa dintre Adrian Mititelu și fiul său, o situație pe care a considerat-o de neînțeles.

”Săracul de el, iți dai seama să fii în locul lui? E singura echipă de care îmi pare rău, l-am văzut că a avut și scandalul cu fii-su.

I-am dat telefon, i-am zis ‘vrei să mă cert eu cu el?’ Am zis că dacă vorbesc eu poate înțelege un lucru. Dacă vezi că vorbește așa… Ia vino, tată, încoa! Pentru tine muncesc.

Ia-le pe toate și fă tu, să vedem ce faci. Dă-le pe mâna lui dacă e așa obraznic”, a spus Becali, în exclusivitate la Digi Sport Special.

Cu ambițiile sale ridicate și determinarea de a aduce echipa FCSB pe cel mai înalt nivel european, Gigi Becali demonstrează încă o dată angajamentul său față de fotbalul românesc și dorința sa de a vedea clubul său triumfând în competițiile internaționale de elită. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum vor evolua negocierile și care vor fi achizițiile care vor consolida echipa în vederea atingerii obiectivelor stabilite.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.