FCSB a înregistrat o remiză în partida disputată la Galați împotriva echipei Oțelul, cu scorul de 1-1, în cadrul celei de-a doua runde a grupelor Cupei României. Cu toate acestea, surpriza s-a produs înainte de pauză, când Gigi Becali, patronul clubului, a luat o decizie radicală, operând nu mai puțin de patru schimbări în componența echipei.

Mihai Lixandru, David Miculescu, Andrea Compagno și Damjan Djokovic au fost cei afectați de aceste schimbări, părăsind terenul după primele 45 de minute ale partidei. Aceștia au fost înlocuiți de Darius Olaru, Alexandru Băluță, Dorin Rotariu și Adrian Șut.

Cu toate că schimbările au stârnit surprindere, este important de menționat că Gigi Becali a fost profund nemulțumit de evoluțiile lui Andrea Compagno și Damjan Djokovic. Această nemulțumire s-a reflectat în decizia de a-i lăsa pe cei doi jucători în afara echipei titulare pentru următoarele partide.

Decizia de a renunța la acești doi jucători a surprins pe mulți, având în vedere contribuția lor la echipă în sezoanele anterioare. Compagno, atacantul italian, a fost golgheterul echipei în sezonul precedent, iar Djokovic a fost adus în această vară ca o achiziție importantă datorită experienței sale.

Gigi Becali vrea să aducă un nou atacant

Cu toate acestea, Gigi Becali pare hotărât să aducă noi schimbări în echipă. Se pare că brazilianul Luis Phelipe, care evoluează pentru Poli Iași și are doar 22 de ani, este pe lista de transferuri. Cu un contract care expiră la finalul sezonului, Luis Phelipe este în atenția lui Becali datorită performanțelor sale la Poli Iași.

Deși Luis Phelipe este un jucător obișnuit să joace în bandă, Becali are în vedere posibilitatea de a-l utiliza ca atacant central, așa cum a făcut-o cu alți jucători precum David Miculescu, Dorin Rotariu sau Alexandru Băluță în trecut.

Decizia lui Gigi Becali de a face schimbări atât de semnificative în echipă ar putea reprezenta o schimbare importantă în strategia FCSB. Cum se vor desfășura noile evoluții și cum va afecta acest lucru performanțele echipei rămâne de văzut în următoarele meciuri și etape ale Cupei României.

Ce a spus Andreea Compagno despre Gigi Becali?

”Ghinion. Era un meci foarte greu. Știam de dinainte. A fost un gol superb al lui Alex Băluță, dar ghinion că am luat gol la ultima fază.

Cred că sunt două meciuri în care am luat gol la ultima fază. Poate că următorul meci vom marca la ultima fază. Pentru atacant e ca oxigenul să marcheze. Sunt perioade în viața unui fotbalist. E important să nu te oprești și să muncești.

(n.r. Dacă a fost deranjat de vorbele lui Gigi Becali) Nu de vorbe. Am auzit acum de la tine. Știu că patronul are momente așa. Dacă meciul viitor dau gol, e fericit.

Eu îmi doresc mereu să mă îmbunătățesc. Dacă anul trecut am dat 21 de goluri, acum vreau să dau 22. Eu vreau să muncesc. Au fost meciuri în care am ratat ocazii. Trebuie să muncesc și să aștept momentul meu.

Toată lumea știe cum e patronul nostru. Nu depinde de mine. Eu muncesc. Dacă mâine vine și îmi zice că mi-a reziliat contractul, eu mi-am luat bagajele. Dacă nu e fericit… Eu controlez ceea ce pot să controlez”, a spus Andrea Comapgno, la finalul meciului cu Oțelul.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.