FCSB a reușit să obțină o victorie crucială împotriva echipei Farul Constanța, în cadrul celei de-a doua etape din play-off-ul SuperLigii, stabilind scorul final la 1-0 în favoarea sa. Singurul moment de glorie al partidei a fost marcat de Adrian Șut în minutul 81, după un corner magistral executat de talentatul Florinel Coman. Cu toate acestea, victoria nu a fost suficientă pentru a aduce un zâmbet pe chipul exigentului Gigi Becali (65 ani).

Gigi Becali, nemulțumit de cum joacă FCSB

Patronul emblematic al FCSB-ului a transmis un mesaj dur și fără menajamente către întreaga echipă, exprimându-și nemulțumirea față de prestația jucătorilor săi. „Nu mi-a plăcut niciun jucător, pe cuvânt!”, a declarat Becali, arătând că nu a remarcat niciun aspect pozitiv în evoluția fotbaliștilor săi pe terenul de la Ovidiu.

”Am cerut binecuvântare. În primul rând, meciul ăsta a fost prost. Dar orice secundă și orice prostie au contat la marcarea golului. Dacă la final sunt trei puncte, orice mișcare contează. Dacă Tăvi Popescu nu făcea gălăgia aia, cine știe…

Nu mai mă mândresc că iau campionatul. Nu mi-a plăcut niciun jucător. Pe cuvântul meu dacă mi-a plăcut vreunul. Meci prea lent. Prea lent!”, a declarat Gigi Becali la ”Fotbal Club”, potrivit digisport.ro.

Chiar dacă această victorie i-a consolidat poziția la vârful clasamentului SuperLigii, distanțându-se la șapte puncte de urmăritoare, declarațiile aspre ale lui Gigi Becali demonstrează că obiectivele sale sunt mult mai mari decât simpla victorie.

Pentru el, performanța echipei este la fel de importantă ca și rezultatul, iar prestația de la Ovidiu nu a fost pe măsura standardelor sale exigențe. Este clar că echipa va trebui să depună eforturi suplimentare și să își ridice nivelul de joc pentru a satisface așteptările neînduplecate ale patronului său și ale suporterilor înaintea următoarelor meciuri din SuperLigă. Drept urmare, de acum înainte echipa trebuie să joace așa cum trebuie altfel vor fi consecințe.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.