Într-o mișcare menită să aducă prospetime și talent în echipa FCSB, Gigi Becali a făcut o declarație surprinzătoare, anunțând că tânărul fotbalist Alexandru Musi, în vârstă de 19 ani, va face parte din lotul echipei în sezonul următor. Împrumutat în prezent la Petrolul, Musi a captat atenția prin prestațiile sale remarcabile, strângând laudele atât ale suporterilor, cât și ale conducerii echipei.

În actualul sezon, Musi a purtat cu mândrie tricoul „lupilor”, reușind să își pună amprenta în 26 de meciuri de Superliga, unde a înscris nu mai puțin de 4 goluri și a oferit 3 pase decisive. Aceste performanțe impresionante nu au trecut neobservate de către Gigi Becali, care a confirmat că tânărul mijlocaș va face parte din echipa FCSB începând cu vară.

Gigi Becali a împărtășit din entuziasmul său pentru jucător, declarând: „Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează.” Cu aceste cuvinte, Becali subliniază calitățile tehnice și abilitățile de observație ale lui Musi, semnalând că acesta reprezintă o achiziție valoroasă pentru lotul FCSB-ului.

„Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Mihai Stoica este impresionat de Musi

De asemenea, Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a evidențiat calitățile lui Musi, considerându-l drept „printre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală”. Laudele aduse de către Stoica subliniază importanța pe care o atribuie clubul FCSB acestui tânăr talent, anticipând o contribuție semnificativă în viitorul apropiat.

„Musi e printre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală. Şi nu mă refer doar pentru vârsta lui, nu ţin cont de vârstă. În opinia mea, Musi este cel mai bun jucător al Petrolului din acest sezon. Am discutat şi cu oameni care n-au legătură cu noi, au spus la fel.

El nu joacă la Petrolul pentru regula U21, el joacă pentru că este foarte bun. După acest sezon, Musi mai este eligibil pentru regula U21 încă trei ani, până în 2027”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cum se va adapta Musi la presiunile și așteptările ce vin odată cu tricoul roșu-albastru al FCSB-ului. Cu suportul și încrederea conducerii echipei, tânărul fotbalist pare pregătit să facă față provocărilor și să își contureze propria sa poveste de succes în fotbalul românesc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.