Gigi Becali, figura emblematică a echipei FCSB, a stârnit discuții aprinse în lumea fotbalului românesc după derby-ul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii. Printre subiectele abordate de către magnatul fotbalului s-a numărat și situația lui Ionuț Panțîru, un jucător care a căpătat trista reputație de a fi printre cei mai ghinioniști din echipă.

Panțîru, care a sosit la FCSB în vara anului 2019 cu eticheta unui tânăr talentat și cu un potențial deosebit, a întâmpinat numeroase obstacole pe parcursul carierei sale la club. Accidentările repetate, începând din anul 2021, i-au afectat evoluția și i-au ținut în umbră potențialul. Becali a fost direct în declarațiile sale, recunoscând că salariul plătit lui Panțîru de trei ani pare a fi fără rost, făcând aluzie la lipsa sa de contribuție pe teren. Ba mai mult acesta a mărturisit că mai sunt doi jucători în această situație, însă nu a dat nume.

Gigi Becali supărat că plătește degeaba

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Special, patronul FCSB-ului a pus în discuție viitorul lui Panțîru în cadrul echipei. „Văd că pe Panțîru îl țin și îi dau salariu degeaba de trei ani. L-am aruncat?”, a declarat Becali, exprimându-și îndoiala cu privire la utilitatea menținerii jucătorului în lot. Cu toate acestea, Becali a lăsat deschisă posibilitatea de a-i prelungi contractul lui Panțîru, sugerând că încă mai are încredere în el și că o continuare a colaborării nu ar fi exclusă.

Cifrele din cariera lui Panțîru la FCSB dezvăluie o poveste cu momente de strălucire dar și cu multe provocări. În cei trei ani petrecuți la club, fundașul dreapta a evoluat în doar 60 de meciuri, contribuind cu două goluri și șapte assisturi. Aceste statistici reflectă parcursul său în echipă, marcat de prezențe sporadice pe teren din cauza accidentărilor constante.

În final, viitorul lui Ionuț Panțîru la FCSB rămâne sub semnul întrebării, iar decizia lui Becali privind prelungirea sau încheierea colaborării sale cu clubul va fi așteptată cu interes de către fanii echipei. Oricare ar fi verdictul, povestea lui Panțîru în fotbalul românesc va rămâne una plină de provocări și de lecții învățate.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.