Horațiu Moldovan se pregătește să părăsească Rapidul

0

Horațiu Moldovan, portarul de 25 de ani, este pe cale să își schimbe echipa, iar destinul său pare să fie legat de campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. După o serie de evoluții impresionante la echipa națională a României, tânărul portar a atras atenția mai multor cluburi europene, iar acum pare să fie pe punctul de a se alătura taberei bulgare.

Una dintre cele mai recente informații dezvăluite de sursele din presa bulgară sugerează că Ludogoreț Razgrad este foarte interesată de serviciile lui Moldovan. Cosmin Moți, o figură cunoscută în fotbalul românesc datorită trecutului său la Dinamo, este acum o parte a echipei bulgare și poate juca un rol în această mutare.

Florin Prunea, o altă personalitate cunoscută în fotbalul românesc, a confirmat interesul Ludogorețului pentru Moldovan. Cu toate acestea, transferul este condiționat de capacitatea echipei bulgare de a-și vinde unul dintre portarii străini actuali. Jurnaliștii bulgari de la Actualno au dezvăluit că Ludogoreț Razgrad este pregătită să plătească suma de 800.000 de euro pentru a-l aduce pe portarul român.

„Drăghia este varianta a doua de la Rapid și am înțeles că mai este un portar foarte tânăr de mare viitor. Există posibilitatea ca Horațiu Moldovan să plece în orice moment. Dacă cei de la Ludogorets vor vinde unul dintre cei doi portari străini, au un olandez și un croat, prima variantă este Moldovan. Eu cred că va fi titular acolo.

Este portar de echipa națională, plus că dacă dai 800.000 de euro pe un jucător nu-l iei ca să-l ții pe bancă”, a spus Prunea, conform Digi Sport.

Florin Prunea a declarat că Silviu Lung Jr, portarul celor de la Poli Iași, ar fi una dintre variantele giuleștenilor, însă goalkeeper-ul de 34 de ani ar avea șanse minime să se despartă de actualul său club.

Portarul echipei Rapid, pe picior de plecare

Moldovan, care are o evaluare de piață de aproximativ 2,6 milioane de euro conform site-urilor de specialitate, a ajuns la Rapid în 2021 și are un contract valabil până în 2025. În sezonul 2023-2024, el a avut o prestație impresionantă, jucând în 22 de meciuri pentru Rapid.

Cu toate acestea, pare să existe o întârziere în acordarea finală a transferului. Informațiile indică faptul că Ludogoreț Razgrad a solicitat amânarea tranzacției cu câteva zile, având în vedere alte negocieri în curs, cum ar fi posibila vânzare a portarului Simon Sluga.

În concluzie, viitorul lui Horațiu Moldovan rămâne în mare măsură incert, dar interesul Ludogoreț Razgrad și suma propusă sugerează că portarul are toate șansele să facă un pas semnificativ în cariera sa în viitorul apropiat.

Foto: eurosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri