Sorin Cârțu vede cu ochi buni ceea ce se întâmplă la Universitatea Craiova

0

Universitatea Craiova, sub conducerea energicului Mihai Rotaru, este hotărâtă să își restructureze lotul și să lupte pentru un loc de frunte în campionatul românesc, cu speranța de a recupera diferența de 10 puncte față de liderul FCSB în anul 2024.

Recentele mutări din echipa olteană au fost subiect de discuție intensă în lumea fotbalului. Una dintre cele mai notabile schimbări a fost salutată de către Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, care a exprimat satisfacția față de plecările lui Jasmin Kurtic și Ante Roguljic din echipă.

„Auzisem de revenirea lui Cicâldău. Nu era bună din punct de vedere financiar pentru jucător această revenire. Campionatul turc este superior celui de la noi, dar mi se părea o chestie interesantă.

Cel mai bun transfer e că a plecat Kurtic. Mă deranja la un moment dat insistența asta a bulgarului (n.r. antrenorul Petev) ca să intre Kurtic, făcea echipa în funcție de el. N-ai ce să recuperezi sau să integrezi un fotbalist ca el.

Mie îmi pare bine că s-au eliberat și de Roguljic, pentru că echipa nu a câștigat niciodată când a fost el titular. El intra bine, a întors niște meciuri, dar să-i dai 10.000 de euro pe lună… Când a jucat titular nu am câștigat niciodată”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Mihai Rotaru a făcut alegerile potrivite

În același timp, pentru a aborda problemele evidente din defensiva echipei, Universitatea Craiova a făcut mișcări strategice pe piața transferurilor. Echipa a adus doi jucători promițători, Pyry Soiri și Denil Mandonado, cu speranța că aceștia vor consolida linia defensivă a echipei și vor contribui la îmbunătățirea performanțelor în viitoarele meciuri.

Mihai Rotaru a oferit detalii despre direcția în care se îndreaptă clubul într-o apariție recentă la Digi Sport. A confirmat că, pe lângă plecările lui Kurtic și Roguljic, alți jucători precum Borța vor părăsi, de asemenea, echipa. De asemenea, Sala va fi trimis în împrumut, iar Mendy va avea ocazia să se dezvolte și să își demonstreze calitățile la altă echipă.

Aceste schimbări subliniază determinarea Universității Craiova de a construi o echipă competitivă și de a se asigura că este pregătită să atace vârful clasamentului. Cu un patron dedicat și o strategie clară, fanii olteni așteaptă cu nerăbdare evoluția echipei și speră ca aceste mișcări să conducă la succes în sezonul următor și în anii care urmează.

Foto: gsp.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri