Fanii reality show-ului „Survivor” sunt pe punctul de a fi răsfățați cu una dintre cele mai așteptate ediții: „Survivor All Stars”. Sezonul promite să aducă în prim-plan cele mai mari nume care au marcat istoria acestei emisiuni, oferind telespectatorilor o combinație explozivă de talent, strategie și determinare.

Începând cu data de 16 ianuarie, programul de marți, miercuri și joi, de la 21:30, va fi marcat de prezența carismaticului Daniel Pavel, care va ghida spectacolul prin provocări memorabile. Echipele sunt formate din 10 Faimoși și 10 Războinici, fiecare dintre aceștia fiind pregătit să demonstreze că merită titlul de supraviețuitor suprem.

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Un nou regulament

Un element distinctiv al acestei ediții este faptul că puterea este acum în mâinile concurenților. Acest lucru aduce un nivel superior de intensitate și strategie, deoarece deciziile privind Duelurile Eliminatorii sunt luate exclusiv de către participanți. Numai cei cu determinare, viziune și reziliență vor reuși să avanseze, demonstrând curajul și inima de care dispun.

Cu toate acestea, momentul culminant al sezonului va rămâne același: desemnarea câștigătorului se va baza pe voturile telespectatorilor, care vor decide cine merită să fie numit „Survivor” și să intre în cartea de istorie a emisiunii.

Pentru cei pasionați de aventură, dramă și competiție, „Survivor All Stars” este evenimentul care nu trebuie ratat. Pregătiți-vă pentru o călătorie epocală și rămâneți conectați la PRO TV și platforma VOYO pentru a fi martori la lupta pentru supraviețuire în cel mai grandios sezon de până acum!

Foto: ciao.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.