Situația lui Luis Phelipe la FCSB pare să fie într-un impas, după ce fotbalistul brazilian a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Chiar dacă a fost prima mutare făcută de finanțatorul echipei în această iarnă, relația dintre Becali și Phelipe a devenit tensionată, iar acesta din urmă ar putea părăsi echipa în curând.

În ciuda faptului că Gigi Becali l-a lăudat inițial pe Luis Phelipe, afirmând că este o achiziție de calibru pentru FCSB, impresarul a avut un reviriment brusc de atitudine. Finanțatorul a avertizat public că comportamentul brazilianului ar putea să-l excludă rapid din echipă, deschizând astfel calea pentru o posibilă despărțire.

„Mi-a plăcut toată echipa, jucăm în viteză năucitoare. Nu joacă nici străinii în viteza asta, din prima. Noi nu mai facem preluare, direct pas. Și de aia am curaj să vorbesc. Din moment ce joacă echipa, n-am nicio treabă. Baba nici măcar o minge să piardă, n-ai ce să-i faci.

La polul opus Luis Phelipe. Nu mai e ca unutul. De frică, joci și dai totul. Și după aia te obișnuiești. Dacă vrei să te dai… la revedere, tată! Lasă frica, joci tare. Dacă o ascunzi, nu merge. Lupți împotriva fricii! Și nu o mai ai. Dacă vrei să te dai nu mi-e frică, mă, cazi în groapă”, a spus Gigi Becali după meciul cu Farul Constanța.

Luis Phelipe, înapoi la Poli Iași?

Primele semne ale unei despărțiri iminente au apărut odată cu interesul manifestat de o formație din Superliga pentru Luis Phelipe. Antrenorul Leo Grozavu de la Poli Iași a intrat în contact cu fotbalistul și pare să își dorească întoarcerea acestuia la echipa din Copou. Grozavu a avut cuvinte de laudă pentru Phelipe, menționând că acesta s-a adaptat bine la Iași și că ar putea avea nevoie de un club de talia Politehnicii pentru a-și continua evoluția.

Cornel Șfaițer a confirmat contactul dintre Grozavu și fotbalist și a subliniat că acesta ar avea 20% șanse să revină la Poli Iași. În ciuda presiunii de la FCSB și a dificultăților de adaptare în România, Sfaițer și Grozavu par să își dorească reușita lui Phelipe.

Deși Luis Phelipe a fost în atenția lui Gigi Becali pentru performanțele sale, relația tumultuoasă dintre finanțator și fotbalist ar putea duce la o despărțire inevitabilă, cu Poli Iași apărând ca o opțiune viabilă pentru viitorul brazilianului în fotbalul românesc.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.