Gigi Becali a luat o decizie radicală în ceea ce privește parcursul fotbalistic al lui Vlad Chiricheș la FCSB, anunțând că acesta nu va mai face parte din echipa de start în fața lui Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa, cei doi fiind comparați de finanțator cu două pantere. Chiricheș, fotbalistul cu experiență trecut pe la Tottenham, Napoli și Sassuolo, a primit vești proaste din partea patronului său, după ultimele declarații.

Deși semnase cu FCSB în vara anului trecut, Vlad Chiricheș a avut parte de o prezență limitată pe teren, disputând doar 7 partide înainte de a suferi o accidentare gravă în august 2023, împotriva echipei UTA Arad. În absența sa, Ngezana și Dawa au impresionat, devenind preferații lui Gigi Becali în apărare.

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Vlad Chiricheș în prima echipă

Finanțatorul FCSB a anunțat public că Vlad Chiricheș nu va mai juca pentru echipă, subliniind calitățile exceptionale ale celor doi fundași care au preluat rolul de titulari. Cu toate acestea, Vlad Chiricheș nu pare afectat de decizia drastică și a decis să-și ia o scurtă vacanță alături de soția sa, Sabrina, alegând Napoli ca destinație.

Pe Instagram, Chiricheș a împărtășit cu urmăritorii săi entuziasmul său pentru Napoli, adăugând și o inimă de culoare albastră în semn de bucurie. Aceasta reprezintă o întoarcere la fostul său club, unde a evoluat între 2015 și 2020 unde i a contribuit semnificativ la performanțele echipei.

Vlad Chiricheș, antrenor secund la FCSB

Cu toate că nu mai face parte din planurile lui Gigi Becali pe teren, Vlad Chiricheș nu a renunțat complet la conexiunea cu FCSB. Finanțatorul i-a propus recent să devină antrenor secund, oferindu-i șansa de a-și continua relația cu clubul într-un alt rol. Vlad Chiricheș, cunoscut pentru caracterul său admirabil, a primit cu deschidere propunerea și ar urma să devină jucător și antrenor secund începând din vară.

„I-am spus lui Chiricheş, dacă a fost caracter aşa frumos când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi.
El mi-a spus: Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000. Vezi ce caracter frumos?

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi.

A avut şi 3 milioane pe an salariu. Şi atunci nu s-a mai uitat la bani, că eu l-am lansat pe el. Poate pleca el, dar dacă pleca de la Lignitul sau de la Rapid, nu pleca la fel ca de la Steaua sau de la Dinamo. Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

Gigi Becali a apreciat nu doar talentul lui Chiricheș, ci și caracterul său, amintind momentul în care acesta a refuzat să primească salariul complet în timpul accidentării. Cu această nouă direcție în carieră, Vlad Chiricheș pare să-și păstreze legătura specială cu FCSB, contribuind acum la succesul echipei de pe marginea terenului.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.