Una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii afacerilor și a tenisului mondial, Ion Țiriac, a făcut declarații surprinzătoare legate de posibila sa implicare la Dinamo, o emblematică echipă de fotbal din România.

La vârsta de 83 de ani, Ion Țiriac este cunoscut nu doar pentru averea sa impresionantă, ci și pentru implicarea sa în diverse domenii, de la sport până la afaceri și filantropie. În acest context, propunerea sa de a investi la Dinamo vine ca o veste interesantă pentru lumea fotbalului românesc.

”Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate un om care a fost acolo, ca Hagi, ca Lucescu, ca ăștia, da…”Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultrașii de-o parte, chibiții de altă parte, pasionații de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal”, a spus Ion Țiriac, susține gsp.ro.

Ion Țiriac vine la Dinamo cu o singură condiție

Magnatul a subliniat că este dispus să ofere sprijin financiar echipei, dar cu o condiție esențială: implementarea unei Academii de fotbal de înaltă calitate la clubul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”. În viziunea sa, dezvoltarea tinerilor și a juniorilor este mai importantă decât performanța echipei de seniori.

”Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu o mie de copii la școală și-mi arată unde se antrenează, mâine dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!”, a mai spus Țiriac.

Această propunere reprezintă o oportunitate deosebită pentru Dinamo de a-și consolida baza și de a-și asigura un viitor solid. Investiția lui Țiriac ar putea reprezenta nu doar o injectare financiară esențială pentru club, ci și o șansă de a revitaliza și de a moderniza infrastructura de formare a tinerilor fotbaliști.

În plus, implicarea unei personalități atât de influente precum Ion Țiriac ar putea aduce o nouă imagine și o nouă credibilitate clubului, atrăgând atenția nu doar a pasionaților de fotbal, ci și a investitorilor și a sponsorilor potențiali.

Astfel, propunerea lui Țiriac deschide oportunități noi pentru Dinamo și reprezintă un pas important în direcția revitalizării și modernizării echipei, oferind perspective optimiste pentru viitorul acesteia în lumea fotbalului românesc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.