Marius Ștefănescu, tânărul mijlocaș de 25 de ani, a devenit subiectul principal de discuție în fotbalul românesc în contextul apropiatului duel dintre FCSB și Sepsi, programat să aibă loc duminică, 17 martie 2024, pe Arena Națională.

Fiind pe lista de priorități a lui Gigi Becali, acesta părea să ofere un ajutor indirect pentru echipa roș-albastră în faza crucială a play-off-ului. Cu toate acestea, din păcate pentru Sepsi, Ștefănescu va fi indisponibil pentru acest meci crucial.

Este notabil faptul că Marius Ștefănescu a absentat în mod constant de la întâlnirile cu FCSB în această stagiune. Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a explicat acest aspect ciudat din cadrul Superligii.

”Ștefănescu are gripă. Este păcat că nu avem toți jucătorii, dar avem un lot bun, sunt alți jucători care pot face un joc foarte bun”, spunea Bernd Storck, înaintea meciului disputat pe 11 februarie.

Marius Ștefănescu este visul lui Gigi Becali

În ciuda dorinței lui Marius Ștefănescu de a contribui la succesul echipei sale, o serie de evenimente nefericite l-au împiedicat să fie prezent pe teren în fața FCSB-ului. Ultimul său meci contra Petrolului s-a încheiat cu un cartonaș galben primit în ultimele minute, fapt ce îl va suspenda pentru duelul cu FCSB. Această absență va fi cu atât mai simțită pentru Sepsi, având în vedere că Ștefănescu este considerat cel mai bun jucător al echipei din Covasna.

„Ștefănescu e suspendat din cauza cartonașelor galbene. Din păcate n-a reușit să joace nici data trecută cu FCSB. Asta e soarta.

La asta mă gândeam și eu, dar sunt sigur că Ștefănescu e un jucător cu caracter și știu că nu face el dinadins. La asta mă gândeam, că ceilalți o să spună, ca și data trecută, că Ștefănescu nu joacă cu FCSB. Că n-a vrut să joace, că vrea să meargă la FCSB”, a transmis patronul lui Sepsi.

În plus, precedentele întâlniri dintre Sepsi și FCSB în acest sezon au avut un fir comun – absența lui Ștefănescu din lotul lui Sepsi. Fie că a fost vorba despre suspendare din cauza acumulării de cartonașe galbene sau din motive medicale, acest talentat mijlocaș nu a avut șansa să își demonstreze abilitățile în fața echipei din București.

Această serie de evenimente a alimentat speculațiile privind viitorul lui Ștefănescu la Sepsi. Cu toate că numele său a fost asociat cu o posibilă mutare la FCSB sau chiar la Rapid, acesta mai are contract pentru încă două sezoane cu echipa din Covasna. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat că nu este sigur dacă îl va lăsa să plece la finalul sezonului, subliniind faptul că Ștefănescu își dorește să rămână cu echipa.

În ciuda acestor speculații, Ștefănescu rămâne concentrat pe performanța sa în teren. Cu 27 de apariții în Superligă în această stagiune și un aport semnificativ la echipa sa, acesta a demonstrat că este un jucător esențial pentru Sepsi, indiferent de zvonurile transferurilor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.