Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD. Ce vrea să facă?

0

Ionuț Dolănescu. Bombă pe piața politică din România. Un celebru cântăreț de muzică populară s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD) și calcă astfel pe urmele tatălui său. Pe ideea, nu contează de unde vin banii, dar să fie.

Ionuț Dolănescu a decis să se implice în viața politică din România și s-a înscris în PSD. Anunțul nu a fost făcut de acesta, ci de Corneliu Ștefan, lider al PSD Dâmbovița. Acesta din urmă a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, alături de artist.

Ionuț Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă, a scris pe Facebook, Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița.

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, le-a declarat celor de la stiripesurse.roartistul a fost mereu un om de stânga și ca atare nu se putea înscrie decât în rândurile social-democraţilor.

Ionuț Dolănescu întotdeauna a fost un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru județul Dâmbovița, a declarat Corneliu Ștefan pentru sursa citată mai sus.

În acest moment, nu se știe dacă fiul lui Ion Dolănescu va merge pe urmele tatălui său și deocamdată este interesat doar de un proiect cultural în județul Dâmbovița.

Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred ca Ionuț Dolănescu este un brand național, a mai adăugat șefu PSD Dâmbovița.

Ionuț Dolănescu este fiul lui Ion Dolănescu și Mariei Ciobanu. Acesta a urmat aceeași carieră muzicală ca părinții săi. În ultimii ani, Ionuț a stat, împreună cu mama sa în Statele Unite ale Americii.

Ion Dolănescu a fost ales deputat în legislatura 2000-2004, în județul Ilfov, pe listele Partidului România Mare (PRM). Fiul acestuia este decis să ajute lumea culturală și a decis că o poate face cel mai bine din poziția de membru PSD.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri