Irisha a mărturisit cine crede că va câștiga Survivor

0

Irisha este una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta a impresionat în competiția Survivor și a mărturisit la Teo show cum a fost viața în Republica Dominicană. Totodată, Irisha a spus cu cine s-a înțeles cel mai bine din echipa faimoșilor.

Cumva am văzut din interior cum este. Într-adevăr există un conflict între Ștefan, Zanni și Sebastian. Sunt impartiala. Fiecare are dreptate în felul lui. Băieților nu le-a convenit că am empatizat cu situația Elenei.

M-am uitat și pe Internet și lumea se împarte în susțineri. Foamea de a câștiga este foarte mare. Așa am fost și eu cu jigniri, precum picătura chinezească. Fiecare se crede bun și el merită să fie în finală.

Zanni are o minte ascuțită. Sebastian – prietenul lui Zanni și un sportiv foarte rapid. Cosmin – bun simț. Culiță este o persoană foarte educată. Elena este conținută. Raluca își urmărește scopul. Ștefan este impulsiv dar are un suflet mare.

Ce a spus Irisha despre “Survivor”?

Irisha pe numele ei Irina Ceban a scris pe contul de Instagram, după eliminarea din competiția de la Kanal D, un mesaj pentru toți fanii care au susținut-o și nu numai.

@survivorromania.oficial pentru mine s-a încheiat, din păcate! Vreau să vă mulțumesc din toată inima pentru susținerea și voturile voastre. Va sunt recunoascatoare și apreciez mult de tot. Îmi explodează telefonul efectiv, curg mesajele de la voi.

Mesaje pline de empatie, respect și încurajare. Sunteți mult prea importanți pentru mine și parcursul meu în tot ce fac, mereu sunteți alături de mine și pentru asta vă sunt recunoscătoare. Vă iubesc și vă mulțumesc.

Din cauza fusului orar, nu apuc sa citesc și să răspund tuturor, dar promit s-o fac în cel mai apropiat timp. Dorm puțin și când mă trezesc, vin cu răspunsuri, story’ uri interesante. Stay tuned (n.r. Fiți pe fază), a scris Irisha.

Foto: redactia.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri