Într-un meci tensionat și plin de momente spectaculoase, FC Hermannstadt a reușit să învingă Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga României. Gabi Iancu și Alexandru Oroian au fost eroii serii pentru sibieni, în timp ce Alexandru Mitriță a reușit să marcheze unicul gol al oltenilor.

Partida a oferit un spectacol intens și captivant pentru fanii fotbalului, iar FC Hermannstadt a reușit să își impună jocul și să obțină cele trei puncte atât de importante în clasamentul competiției naționale.

Deschizând scorul, Gabi Iancu a demonstrat încă o dată calitățile sale remarcabile în fața porții adverse. Apoi, Alexandru Oroian a adus extazul suporterilor sibieni, consolidând avantajul echipei sale. Cu toate eforturile depuse, Universitatea Craiova a reușit să marcheze doar prin Alexandru Mitriță, dar nu a fost suficient pentru a evita înfrângerea.

Prima înfrângere pentru Ivaylo Petev

La finalul partidei, antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a declarat că echipa sa a fost naivă și că a plătit prețul acestui stil de joc lent. Acesta a exprimat dezamăgirea sa față de prestația elevilor săi și față de rezultatul final al partidei.

”Am fost naivi și am pierdut acest meci. Am pierdut jucătorii din marcaj și astfel au marcat. Era mai echitabil un egal, au fost ocazii de o parte și de cealaltă. Trebuie să vedem unde am greșit și să pregătim echipa pentru meciul viitor, doar la asta ne gândim.

Chiar dacă ne lipsesc unul, doi sau trei jucători trebuie să ne întoarcem mai puternici pentru a rezolva această situație. Trebuie să mai văd meciul cel puțin încă o dată, apoi voi vedea ce măsuri o să iau. Trebuie să minimizăm orice greșeală pentru a ne lupta la campionat, trebuie să nu mai lăsăm loc greșelilor”, a declarat Ivaylo Petev la conferință.

Aceasta a fost prima înfrângere a lui Ivaylo Petev pe banca „Leilor din Bănie”, iar antrenorul bulgar a promis că va lua măsuri pentru a corecta greșelile și a evita alte eșecuri în viitorul apropiat. Decizia de a implementa schimbări și ajustări în strategia echipei este văzută ca un pas hotărât pentru a redresa parcursul Universității Craiova în SuperLiga României.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.