Sorin Cârțu a mărturisit care este cel mai slab jucător de la Universitatea Craiova

0

Universitatea Craiova a trăit o seară neagră în SuperLiga României, pierzând în fața FC Hermannstadt cu scorul de 2-1 în etapa a 19-a. Pentru antrenorul Ivaylo Petev, acesta a fost primul eșec pe banca oltenilor, după o serie impresionantă de patru victorii consecutive în meciurile precedente.

Cu toate acestea, atmosfera de dezamăgire s-a accentuat odată cu critica vehementă venită din partea lui Sorin Cârțu (68 de ani), o adevărată legendă a Universității Craiova. Principalul obiect al nemulțumirii sale a fost tânărul fotbalist Alexandru Ișfan, în vârstă de 23 de ani, care a fost rezervă în mai multe meciuri din acest sezon și a avut o apariție de doar 32 de minute în confruntarea cu FC Hermannstadt.

Spre nemulțumirea lui Cârțu, prestația lui Ișfan în acele minute i-a stârnit critici dure. Legendara figură a fotbalului oltean nu a ezitat să conteste transferul fotbalistului, pentru care clubul a plătit o sumă semnificativă, 650.000 de euro. Cârțu consideră că performanța modestă a lui Ișfan și costul transferului său nu justifică menținerea acestuia în lotul Universității Craiova.

”Schimbările n-au adus nimic. Noi, care eram obișnuiți cu altceva. Altă dată a fost banca la meciul cu Petrolul, când citeai parcă îi preferai mai mult pe ăia de la bancă. Sunt și multe accidentări, asta e, să vedem.

Sunt în continuare dezamăgit și îmi pun întrebări vis a vis de Ișfan, cât de greșit s-a făcut acest transfer și dacă ar trebui să mai facă parte din echipa asta.

Poate băgat undeva, un schimb undeva… În orice caz, acolo trebuie gândit acolo un jucător care chiar să își pună amprenta. Pentru banii care s-au dat pentru acest jucător… Nu justifică nimic prestațiile pe care le are”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik.ro.

Aceste critici aprige vin într-un moment sensibil pentru echipa din Bănie, iar decizia privind statutul lui Alexandru Ișfan în cadrul Universității Craiova va reprezenta cu siguranță un subiect de dezbatere intensă în săptămânile următoare.

Ivaylo Petev nu a avut milă de fotbaliști

”Am fost naivi și am pierdut acest meci. Am pierdut jucătorii din marcaj și astfel au marcat. Era mai echitabil un egal, au fost ocazii de o parte și de cealaltă. Trebuie să vedem unde am greșit și să pregătim echipa pentru meciul viitor, doar la asta ne gândim.

Chiar dacă ne lipsesc unul, doi sau trei jucători trebuie să ne întoarcem mai puternici pentru a rezolva această situație. Trebuie să mai văd meciul cel puțin încă o dată, apoi voi vedea ce măsuri o să iau. Trebuie să minimizăm orice greșeală pentru a ne lupta la campionat, trebuie să nu mai lăsăm loc greșelilor”, a declarat Ivaylo Petev.

Foto: cugetliber.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri