Mihai Stoica a anunțat o decizie de ultimă oră la FCSB

0

Situația contractului lui Andrea Compagno la FCSB devine din ce în ce mai complexă, după ce Gigi Becali a anunțat disponibilitatea de a-i prelungi înțelegerea. Golgheterul echipei din sezonul trecut nu mai intră în planurile finanțatorului, iar acesta a redus chiar și prețul de transfer pentru a facilita plecarea italianului. Cu oferte din Turcia și China, Compagno pare decis să opteze pentru destinația asiatică, în ciuda contraofertei mai avantajoase din partea clubului turc.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a făcut lumină în privința situației lui Compagno, declarând că nu există încă o claritate în privința viitorului jucătorului italian la echipă. Cu toate acestea, Stoica pare să creadă că plecarea lui Compagno este iminentă în această iarnă, subliniind incertitudinea care planează asupra situației.

„Nu s-a lămurit absolut nimic. S-a antrenat alături de echipă. Nu vrea să meargă în Turcia. În China mai e deschisă perioada de mercato până la finalul lunii.

Distanța e mai mare, dar ai mai mult timp să numeri banii. Eu cred că va pleca”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Cine vine în locul atacantului?

Gigi Becali a oferit detalii despre negocierile cu Compagno, dezvăluind că acesta a refuzat oferta din Turcia, având preferința de a ajunge în China. Finanțatorul FCSB a reacționat cu o contraofertă financiară mai mare, însă italianul a amenințat că rămâne dacă nu i se acordă suma dorită. Într-o încercare de a păstra controlul, Becali a sugerat că este dispus să prelungească contractul lui Compagno dacă acesta își revizuiește poziția.

Andrea Compagno, în vârstă de 26 de ani, a avut o evoluție notabilă la FCSB, bifând 55 de apariții și marcând 20 de goluri. Înainte de a se alătura echipei roș-albastre, italianul a evoluat pentru FCU Craiova, unde a jucat 61 de meciuri, a înscris de 26 de ori și a oferit cinci assist-uri. Cu un trecut în diverse echipe, precum Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB, Compagno este acum în centrul atenției, iar decizia sa cu privire la următoarea destinație va afecta echilibrul echipei.

Gigi Becali, pe de altă parte, pare decis să nu cedeze ușor în fața cererilor lui Compagno și ale impresarului său. Finanțatorul a subliniat că nu va accepta oferta chinezilor de 100.000 de euro, insistând că este dispus să-i prelungească contractul, dar nu la orice preț. În timp ce discuțiile continuă, atmosfera în jurul situației lui Andrea Compagno devine tot mai tensionată, iar viitorul său la FCSB rămâne în suspans.

Andrea Compagno (27 de ani) a plecat totuși de la FCSB, după ce a bătut palma cu Tianjin Teda, iar vicecampioana României a acceptat oferta chinezilor

”L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează.

(Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri