Lovitură de teatru în cazul de la Caracal. Familia Luizei Melencu a făcut contestație la o decizie a procurorilor și a câștigat. Cererea acestora a fost acceptată de judecători, care au hotărât ca mașina lui Gheorghe Dincă să nu poată fi vândută de stat.

Tribunalul Olt a admis contestaţia familiei Melencu cu privire la autoturismului lui Gheorghe Dincă, hotărând ca maşina marca Renault, care ar fi fost folosită la răpirea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, să nu fie valorificată.

Prin încheierea de azi, instanţa a admis contestaţia şi a dispus ca bunul mobil autoturism Renault să nu fie valorificat. Soluţia este definitivă, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea pentru Libertatea.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) au postat pe site-ul instituției două anunţuri privând vânzarea unui autoturism marca Renault, care ar fi fost chiar maşina folosită de Gheorghe Dincă pentru răpirea adolescentelor, precum şi o furgonetă, ridicată anul trecut din curtea lui Dincă.

Familia Luizei Melencu a observat acest lucru și a contestat în instanță această decizie, considerând că mașina este o probă esențială în elucidarea cazului care a îngrozit România.

Gheorghe Dincă are viață grea

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe Dincă.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar Dincă a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.