După izbucnirea scandalului la Rapid, în urma escapadei lui Alexandru Albu și Andrei Borza, care au fost surprinși în club după înfrângerea cu Poli (1-3) la Iași, dezvăluirile incendiare continuă să zguduie echipa de fotbal. Se pare că vestiarul Rapidului a fost profund afectat de această escapadă, iar atenția se îndreaptă acum către mijlocașul central Alexandru Albu, considerat principalul vinovat al situației.

Imaginile cu cei doi jucători au stârnit un val de critici și neîncredere în interiorul echipei, iar consecințele au fost resimțite imediat. Conducerea Rapidului a luat măsuri drastice, trimițându-l pe Alexandru Albu să se antreneze cu juniorii, într-un efort de a gestiona situația creată de comportamentul lor neadecvat.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani, Alexandru Albu, a fost pus în centrul atenției și pentru faptul că inițial a mințit cu privire la momentul în care au fost filmate imaginile, declarând că acestea sunt de după meciul pierdut în Copou. Criticii au susținut că această acțiune nu face decât să accentueze lipsa de responsabilitate a jucătorului și să contribuie la instabilitatea în cadrul echipei.

Alexandru Albu a mai făcut greșeli în trecut

Horia Ivanovici, una dintre vocile importante din fenomenul sportului, și-a exprimat nemulțumirea public, aducându-l pe Albu în prim-plan și amintind de episodul post-meci cu Dinamo, în care acesta a catalogat echipa adversă drept „o echipă mică”. Această atitudine a contribuit la acumularea de tensiuni și nemulțumiri în vestiarul Rapidului.

„Știi ce nu mi-a plăcut în toată povestea asta? Lăsând la o parte că Rapid nu avea nevoie de la jucători așa ceva, mie mi-a displăcut foarte mult că Albu e un mincinos.

Asta spune despre el ca și caracter. Cu tot respectul față de sportivul Albu, după de declarațiile lui despre Dinamo și după faptul că a mințit pe față acum, eu, dacă aș fi antrenor, nu l-aș lua niciodată la echipă pe Albu.

La nicio echipă pe care aș antrena-o. Poate să fie cel mai bun fotbalist. Dar eu i-am văzut caracterul lui Albu și cu Dinamo și acum și nu mi-a plăcut ce am văzut. Dar deloc nu mi-a plăcut.

Eu nu l-aș lua niciodată dacă aș fi antrenor să joace la mine Albu. Dacă ăsta e caracterul lui, domnul Albu e un măr stricat în vestiarul Rapidului. Cel puțin asta arată acțiunile lui. A venit și a mințit! E și penibil”, a afirmat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Într-un context în care vestiarul echipei a suferit o implozie, viitorul lui Alexandru Albu la Rapid pare tot mai incert. Jucătorul se află în ultimele 6 luni de contract, iar comportamentul său recent pare să își fi diminuat șansele de a continua la echipă. Discuția cu președintele Daniel Niculae se anunță crucială pentru viitorul fotbalistului, iar deciziile care vor fi luate vor contura direcția echipei în perioada următoare. Astfel, echipa se confruntă cu provocări semnificative, atât din punct de vedere sportiv, cât și din perspectiva coeziunii în interiorul vestiarului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.