Universitatea Craiova a debutat în noul an cu un eșec, scor 1-2, împotriva campioanei en-titre, Farul Constanța, ceea ce a adâncit decalajul la 13 puncte față de liderul FCSB. Cu toate acestea, finanțatorul Mihai Rotaru nu se lasă descurajat și anunță că este pregătit să facă noi transferuri pentru a consolida echipa.

După ce a adus în acest mercato trei jucători de calibru – Pyry Soiri (29 de ani), Denil Maldonado (25 de ani) și Anzor Mekvabishvili (22 de ani) – Universitatea Craiova nu se oprește aici. Mihai Rotaru a făcut cunoscut că este în discuții pentru un nou transfer și este dispus să investească chiar și un milion de euro pentru un jucător care să aducă plus valoare echipei.

“Suntem în discuţii. Nu pot să vă spun pe ce post. În apărare nu mai ai unde să aduci. Obiectivul pentru acest an este podiumul şi Cupa României. Vom fi mai puternici. Odată cu revenirea lui Screciu şi venirea lui Anzor, georgianul, vom fi mai puternici. Suntem în discuţii şi pentru atac, dar uneori ne lovim de cifre astronomice.

Chiar dacă îţi place un jucător, pe unii nu poţi să îi aduci în România. Nu ai nicio garanţie ca va fi ce trebuie. La ce am discutat, sunt jucători la maturitate sau care au trecut de maturitate, de experienţă. Dar este un risc foarte mare, pentru că vorbim de un pachet salarial care să dubleze maximele din România. Şi atunci, la un moment dat, oricât de mult ţi-ai dori, trebuie să renunţi.

Vorbim de pachetul salarial, nu de sume de transfer. Universitatea Craiova îşi permite să plătească 1 milion de euro pe un jucător. Acesta este nivelul nostru. Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, noi suntem gata să plătim 1 milion”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Universitatea Craiova visează să bată FCSB

Chiar dacă strategia de transferuri a Universității Craiova este considerată de mulți drept excepțională, Mihai Rotaru se arată hotărât să continue eforturile de consolidare a lotului. Cu ochii deja pironiți pe viitorul duel cu FCSB, programat pe 28 ianuarie, Rotaru își exprimă determinarea de a evita orice pas greșit și a transmis un mesaj războinic jucătorilor săi.

”Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată mai sus.

Ultima victorie a Universității Craiova împotriva FCSB-ului datează din septembrie 2022, iar Mihai Rotaru își exprimă încrederea că echipa sa este capabilă să înfrunte rivalii din Capitală și să revină la succese în fața acestora, subliniind importanța partidei următoare pentru ambițiile echipei din Bănie.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.