Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali a dat 1,7 milioane de euro pentru un atacant

0

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova din etapa a 23-a a Superligii României a adus în prim-plan o nouă speranță în atacul echipei roș-albastre, și anume David Miculescu. Într-un moment cheie al partidei, tânărul atacant a dovedit că este pregătit să preia ștafeta în centrul liniei ofensive, confirmând astfel cuvintele lui Meme Stoica, care anticipase că Miculescu poate să îi ia locul lui Andrea Compagno.

David Miculescu, mai bun ca Andrea Compagno

Andrea Compagno, atacantul italian care a căzut în dizgrația patronului Gigi Becali, pare să fie pe cale să fie cedat, iar David Miculescu pare să fie alegerea potrivită pentru a umple golul lăsat de acesta în atac. Meme Stoica a avut un ochi de expert atunci când l-a indicat pe Miculescu drept potențialul înlocuitor al lui Compagno, iar evoluția tânărului de 22 de ani în meciul cu Universitatea Craiova a confirmat această prognoză.

„David Miculescu are 1,91 metri și e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult număr 9, dar poate să joace cât au jucat Phelipe, Coman, Băluţă şi Octavian Popescu număr 9.

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă dueluri aeriene la doar 1,66 metri”, a spus recent președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, la Orange Sport.

Momentul cheie a avut loc în minutul 83, la doar un minut după ce Miculescu a fost introdus pe teren în locul lui Alex Băluță. Tânărul atacant a reușit să înscrie cu o execuție impresionantă, ducând scorul la 3-0 în favoarea FCSB-ului. Acțiunea sa desfășurată pe flancul drept a evidențiat calitățile sale fizice și tehnice, iar șutul imparabil cu piciorul stâng la colțul scurt a închis tabela meciului.

Este evident că Miculescu are potențialul de a deveni un atacant de bază pentru FCSB, iar această performanță arată că Stoica avea dreptate în privința capacităților sale. Tânărul atacant a demonstrat că poate să facă față presiunii și să aducă contribuții semnificative echipei sale, consolidându-și astfel statutul de viitor promițător al fotbalului românesc. Cu astfel de talente în creștere, FCSB pare să aibă un viitor luminos în atac.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri