Gigi Becali a ratat la mustață unul dintre cei mai buni atacanți

0

Într-o iarnă plină de transferuri și negocieri în lumea fotbalului, numele lui David Ankeye a captat atenția multor echipe, inclusiv a celor de la FCSB, dar se pare că destinația finală a acestui talentat atacant nigerian este altundeva.

La doar 21 de ani, David Ankeye a devenit subiectul unor speculații și interes din partea cluburilor de top. FCSB, sub ochii atenți ai lui Gigi Becali, a avut un interes pronunțat pentru serviciile sale în încercarea de a consolida linia de atac a echipei. Cu toate acestea, impresarul nigerianului, Leonid Istrati, a anunțat că Ankeye va îmbrăca alt tricou, și anume cel al echipei italiene Genoa.

În ciuda interesului anterior manifestat de Gigi Becali, Ankeye nu a reușit să impresioneze suficient pentru a convinge conducerea FCSB-ului să investească 1,1 milioane de euro pentru transferul său. Acest refuz a deschis ușa pentru o altă oportunitate, iar Genoa a devenit destinația iminentă a tânărului atacant.

Gigi Becali nu a vrut să plătească

Antrenorul echipei italiene, Alberto Gilardino, a confirmat interesul și a dezvăluit că va evalua starea fizică a lui Ankeye în curând. Cu o sumă de transfer de 3 milioane de euro plătită de Genoa pentru serviciile sale, această mutare marchează o nouă etapă în cariera fotbalistului nigerian.

Agentul Leonid Istrati a fost primul care a făcut anunțul oficial, exprimând entuziasmul pentru apropierea finalizării transferului. „Este foarte aproape să se finalizeze transferul. Leonid a plecat deja la Genova,” a declarat Florin Vulturar, unul dintre agenții implicați în această mutare, conform surselor.

În sezonul actual, Ankeye și-a lăsat amprenta în tricoul echipei Sheriff Tiraspol, marcând de opt ori în cele 25 de apariții în meciuri. Drumul său spre Genoa reprezintă o nouă provocare și o șansă pentru tânărul talent să își demonstreze abilitățile într-un mediu competitiv și captivant al fotbalului italian. Pentru David Ankeye, această nouă etapă deschide perspective interesante și promițătoare în continuarea evoluției sale în lumea fotbalului profesionist.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri