Mihai Stoica nu se ferește de cuvinte. Ambianța post-meci dintre Rapid și FCSB a fost încinsă, iar cuvintele au curs cu intensitate atât pe teren, cât și în afara lui. După ce echipa lui Gigi Becali a fost învinsă categoric de Rapid, cu scorul de 0-4, atmosfera s-a încălzit și mai mult în momentul declarațiilor de după meci.

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a izbucnit într-o replică plină de ironie la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului, care nu ezitase să ironizeze echipa giuleșteană în ultima perioadă, exprimându-și încrederea că FCSB va cuceri titlul în acest sezon.

În acest context tensionat, Mihai Stoica, cunoscut sub numele de Meme Stoica, oficial al FCSB-ului, a făcut o intervenție subtilă, marcată de delimitarea totală față de declarațiile arogante ale lui Gigi Becali și de un atac subtil la adresa acestuia.

„Eu nu am fost arogant! Nu am spus niciodată că e încheiat campionatul. Mai mult, am spus că nici dacă intrăm cu 7-8 puncte avans, după înjumătățire, față de locul 2, campionatul nu e jucat. Eu vorbesc cu argumente și cu cifre. Așa îmi place. Nu îmi place să bat câmpii, ca alții.

Acum doi ani, CFR Cluj a intrat cu 7 puncte după înjumătățire, după trei etape din playoff erau 8 puncte. După încă două etape, rămăseseră două. Cum aș putea să spun că «Nu avem niciun fel de probleme». Nu sunt arogant. Am fost în trecut”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica nu îl vede cu ochi buni pe Marius Șumudică

În plus, Stoica a făcut referire și la incidentul în care Marius Șumudică, antrenorul lui Rapid, a adresat injurii suporterilor FCSB-ului în timpul meciului cu echipa sa. Deși Mihai Stoica a refuzat să comenteze direct această situație, el și-a exprimat curiozitatea față de faptul dacă Șumudică era conștient că este filmat în timp ce-i jignea pe suporterii echipei adverse.

„Nu comentez în niciun fel, chiar nu am ce să comentez la aşa ceva. O singură întrebare am. Ştia că e filmat?”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Conflictul dintre cele două echipe și declarațiile incendiare ale reprezentanților lor continuă să alimenteze tensiunile în lumea fotbalului românesc, lăsând deschise întrebări și speculații cu privire la evoluția și rezolvarea acestui conflict în viitorul apropiat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.