Mirabela Dauer, bătută cu fierul de călcat

0

Mirabela Dauer a vorbit deschis despre viața ei și traumele trăite în tinerețe. Vedeta împlinește pe 9 iulie 73 de ani și a avut o carieră muzicală la care altui pot doar să viseze.

Evreică la origine, Mirabela a fost la un pas să se călugărească când era tânără, însă, un sfat bine venit, a făcut-o să se răzgândească și să aleagă cariera muzicală.

În anul 1996, la 49 de ani s-a botezat în religia creștin-ortodoxă și a renunțat să aleagă calea spre mănăstire după o discuție cu nașul ei, care este preot.

El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: <<nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa, că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru>>. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată, a povestit Mirabela Dauer, la Antena Stars.

Îndrăgita cântăreață a recunoscut că la origine ea este evreică și a renunțat la acele convingeri religioase pentru creștinismul.

Eu la origine sunt evreică, eu am familie în Israel. M-am botezat acum 19 ani și acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie. Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul Evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreiești, a recunoscut Mirabela în 2014

Cu peste 1.000 de melodii în repertoriu, Mirabela Dauer a avut o carieră plină de succes, însă în viața personală a trăit o adevărată dramă. A fost despărțită de fiul ei, iar bărbatul cu care a fost căsătorită o agresa fizic.

Mirabela Dauer, bătută de soțul său

Mirabela Dauer a debutat pe scena muzicală din România în anul 1963, pe când avea doar 16 ani. Cariera ei avea să fie una impresionantă, însă a avut parte de multe probleme în plan personal.

La 18 ani când a decis să-și unească destinele cu Willi Dauer, dar căsătoria nu a durat mult. Artista și-a refăcut viața alături de regizorul Dan Traian Popovici. Din iubirea lor s-a născut un băiat, singurul fiu al cântăreței. Dan Alexandru Popovici a venit pe lume în luna martie a anului 1977.

Din nefericire pentru Mirabela, căsnicia a devenit un coșmar, bărbatul fiind violent, lovind-o chiar și cu fierul de călcat și amenințând-o inclusiv cu moartea. Astfel, aceasta a divorțat, însă a pierdut custodia copilului, în fața instanței soțul a acuzat-o de infidelitate.

Mirabela Dauer a așteptat 9 ani până să-și revadă copilul. Nanu, așa cum îl alintă artista, a crescut cu tatăl lui și cu soția acestuia. Deși cântăreața i-a plătit pensie alimentară, băiatul nu a vrut să păstreze legătura cu mama lui.

Poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deștept, a declarat Mirabela Dauer.

O viață de film, cu trăiri intense și multe dezamăgiri. Mirabela Dauer o adevărată vedetă.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri