După zece săptămâni de aventură, pe insula plină de provocări și alianțe din Survivor All Stars, iată cum stau lucrurile în clasament. Este evident că această ediție este dominată de o prezență feminină remarcabilă, dar și de surprize neașteptate în evoluția unora dintre cei mai puternici concurenți.

Ștefania Ștefan, războinica supremă

Nu există discuție că Ștefania Ștefan continuă să fie regina competiției. Cu 38 de victorii din 43 de meciuri și o eficacitate incredibilă de 88,4%, ea este într-adevăr o forță de neoprit pe insulă. Cu toate acestea, parcursul său nu este lipsit de provocări.

Maria Chițu și Ana Pal nu se regăsesc

Maria Chițu și Ana Pal ocupă locurile doi și trei în clasament. Cu toate că nu au reușit să atingă nivelul incredibil al Ștefaniei, ele sunt încă în fruntea jocului însă eliminarea este chiar după colț.

Pe partea cealaltă a monedei, Iancu Sterp este într-o cădere liberă. De la o poziție solidă în clasament, a alunecat pe locul opt, fiind întrecut de colegul său, Alex Delea, și de rivalul său, Zanni. Parcursul său dificil ridică întrebări despre abilitatea lui de a reveni în joc și de a-și recăpăta poziția de lider.

Andrei Ciobanu, o revenire surprinzătoare

După o perioadă dificilă la Faimoși, Andrei Ciobanu a făcut o revenire spectaculoasă. Deși mutarea la această echipă l-a scăzut inițial în clasament, determinarea sa și eforturile sale l-au readus în top 10. Cu toate acestea, apropierea sa de Faimoși îl poate pune în pericol în săptămânile următoare. ”Ne-am descoperit, asta încercăm să facem, să ne cunoaștem”, va povesti, încărcat de energia bună, Andrei Ciobanu la Pro TV.

Cu toate că nu se numără printre cei mai buni sportivi din competiție, Sorin își găsește cu greu locul în inimile telespectatorilor, din cauza personalității sale excentrice și a modului în care asigură spectacolul. Aparițiile sale vocale îl fac o prezență indispensabilă în cadrul show-ului.

Provocări în viitorul lui Andrei Ciobanu

Cu toate că revenirea sa în tabăra Faimoșilor a fost triumfală, viitorul lui Andrei Ciobanu este sub semnul întrebării. Apropierile sale de echipa opusă și alianțele neașteptate ar putea să-l coste în cele din urmă. Un duel cu Ana Maria Pal pare inevitabil, iar decizia neașteptată a producătorilor de a-l lăsa în competiție ar putea stârni tensiuni și alianțe noi în următoarele săptămâni.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.