FCSB și-a început parcursul în play-off-ul SuperLigii cu o victorie importantă împotriva echipei Sepsi, înregistrând un scor de 2-1 în prima etapă. Cu toate acestea, proprietarul clubului, Gigi Becali, nu a fost complet mulțumit de performanța echipei și pregătește câteva schimbări pentru următoarele partide.

Joyskim Dawa (27 de ani) și Octavian Popescu (21 de ani) sunt cei doi jucători care au fost subiectul criticilor din partea lui Becali. Se pare că aceștia vor fi înlăturați din echipa de start pentru meciurile viitoare.

În locul lui Joyskim Dawa, se preconizează că Vlad Chiricheș (34 de ani) va intra în primul 11. Revenirea lui Chiricheș pe teren este așteptată de mult timp, iar prezența sa ar putea aduce o experiență și o stabilitate mai mare în defensiva echipei.

Pentru poziția lui Octavian Popescu, este necesară respectarea regulii U21, ceea ce înseamnă că trebuie să fie un jucător sub vârsta de 21 de ani. Printre cei luați în considerare pentru a ocupa acest loc se numără Eduard Radaslavescu și Andrei Pandele. În prezent, favorit pentru această poziție este Eduard Radaslavescu, dar decizia finală va fi luată de antrenorul echipei în funcție de forma și pregătirea fiecărui jucător.

Astfel, cu aceste schimbări iminente în primul 11, FCSB se pregătește să facă față următoarelor provocări din play-off-ul SuperLigii, în speranța de a-și îmbunătăți performanța și de a obține rezultate pozitive în meciurile viitoare.

Mihai Stoica nu îi răspunde lui Dan Șucu

Mihai Stoica nu comentează declarațiile lui Dan Șucu după ce acesta l-a criticat pe Gigi Becali. Dan Șucu a acuzat modul în care cei de la FCSB fac transferurile, iar apoi l-a criticat pe Gigi Becali, rivalul de la FCSB.

”Aș avea multe replici pentru ce s-a spus în seara asta, dar mă abțin. Deocamdată!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.com.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.