Vine Dan Petrescu la FCSB? Ce spune Becali?

0

Gigi Becali, emblematicul finanțator al clubului FCSB, pare a fi convins că echipa sa nu mai poate pierde campionatul și se declară mulțumit de eforturile depuse de membrii din staff, în special Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Cu toate acestea, într-o declarație recentă, Becali a dezvăluit de ce FCSB nu a reușit să cucerească titlul de campioană timp de 9 ani, subliniind importanța credinței în Dumnezeu în cadrul echipei.

Într-o intervenție la Digi Sport, milionarul din Pipera a adus în discuție și absența lui Dan Petrescu, antrenorul cu patru titluri de campion cu CFR Cluj, de la FCSB. Chiar dacă Petrescu se află în Coreea de Sud, la Jeonbuk, Becali a recunoscut că ar fi putut aduce în stafful său tehnic un antrenor cu un palmares impresionant. Cu toate acestea, exista un motiv esențial pentru care nu l-a cooptat pe „Bursuc”.

”Știi care e treaba? De ce a câștigat Petrescu? Dumnezeu vede suferința și munca. Muncea mult. Și atunci, Dumnezeu, cel care răsplătește munca, l-a răsplătit și pe el. Muncea mult de tot.

Eu nu l-am luat, pentru că eu nici nu vreau să câștig dacă-mi jignești jucătorii, oamenii mei.

Nu-mi place asta. Eu nu permit înjurături . Dacă drăcuiește cineva, nu lucrează cu mine. Drăcuiești afară”, a spus Becali, la Digi Sport.

Crezi în Dumnezeu și câștigi campionatul

Aparent, Gigi Becali consideră că această credință în Dumnezeu este cheia succesului, iar absența credinței a fost motivul pentru care FCSB nu a mai câștigat titlul de campioană în ultimii 9 ani. „Nu am mai luat titlul pentru că nu am fost credincios Dumnezeului meu”, a mărturisit Becali în exclusivitate pentru Liga DigiSport.

În ciuda faptului că Dan Petrescu a dovedit succesul său în fotbal câștigând campionate cu CFR Cluj, Becali a dezvăluit că a respins oferta de a-l aduce pe acesta la FCSB. Motivul invocat de finanțatorul echipei a fost legat de comportamentul lui Petrescu față de jucători, întrucât acesta era cunoscut pentru limbajul dur și criticile aspre aduse echipei sale.

Cu gândurile deja orientate către Liga Campionilor, Becali promite transferuri semnificative în vara următoare, dorind să construiască o echipă și mai puternică. Cu toate acestea, finanțatorul subliniază că succesul depinde în cele din urmă doar de voința divină. Astfel, parcursul echipei FCSB în următoarele competiții și obiectivele sale rămân sub semnul întrebării, dar cu speranța unui triumf care să restabilească gloria echipei în fotbalul românesc.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri