Mihai Rotaru. Universitatea Craiova se află într-un moment crucial al sezonului, ocupând locul 2 în clasamentul SuperLigii. Pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă, meciul de luni împotriva FCSB-ului devine o veritabilă bătălie pe terenul de fotbal din Bănie. Programat să înceapă la ora 21:00, acest duel se anunță a fi unul plin de tensiune și determinare, iar toate privirile sunt îndreptate către Universitatea Craiova pentru a vedea dacă aceasta va reuși să mențină poziția în clasament.

Importanța acestui meci este subliniată și de declarațiile lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului, care a subliniat că echipa sa va aborda partida cu seriozitate și hotărâre. Cu ambițiile ridicate și dorința de a-și arăta valoarea, FCSB-ul se pregătește să ofere o confruntare pe măsură în fața Universității Craiova.

Acuze grave între Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu

Însă, înaintea acestui meci crucial, o controversă a izbucnit între Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, și jurnalistul Decebal Rădulescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” difuzată de Digi Sport. Totul a pornit de la informația adusă în discuție de către Rădulescu, conform căreia o comună din apropierea Craiovei plănuiește să aducă suporterii la meciul cu FCSB-ul prin intermediul unor autocare, într-o acțiune gratuită.

Această inițiativă a stârnit reacții contradictorii în rândul conducerii Universității Craiova. Mihai Rotaru s-a arătat iritat de propunerea adusă în discuție și a intrat în direct în emisiune pentru a-și exprima dezacordul. Dialogul dintre cei doi a devenit incendiar, punând în evidență tensiunile din culisele fotbalului românesc și aducând în prim-plan nu doar aspectele sportive, ci și cele sociale și economice legate de suporteri și implicarea comunității în sprijinirea echipei de fotbal.

Mihai Rotaru:”De ce faceți mizeriile acestea la Universitatea Craiova? Ați spus de bilete gratuite, pesemne că așa vor ei să aducă suporterii la meci. Ce e mizeria asta? Ce treabă are Universitatea Craiova cu ce face o comună, habar n-am ce comună.”

Radu Naum, către Decebal Rădulescu: ”Dar cine a spus așa ceva? Tu ai zis așa?”
Decebal Rădulescu: ”Da, am spus că așa vor cei din comună să aducă suporterii la meci. Care e problema, nu înțeleg

Mihai Rotaru: ”Așa face Universitatea Craiova? Păi, are treabă Universitatea Craiova? De ce faceți mizeriile astea împotriva noastră? Pentru care motiv? Chiar nu vă este rușine?”.

Radu Naum: ”Dar care mizerii?”/
Decebal Rădulescu: ”Care mizerii, domnul Rotaru? Ce mizerii”

Mihai Rotaru: ”Păi, spuneți de bilete gratuite la Craiova. Cu autocare gratuite. Păi, are treabă Universitatea Craiova cu așa ceva?”

Decebal Rădulescu: ”Păi, n-am spus că are treabă. Am spus că, probabil, așa merg suporterii la Craiova, la meci. Asta am spus”.
Mihai Rotaru: ”Exact, asta ai spus”.

Decebal Rădulescu: ”Așa pot ajunge suporterii la Craiova, la meci”.
Mihai Rotaru: ”Vă rog frumos, uitați-vă ce ați declarat”.

Decebal Rădulescu: ”Așa, mă uit foarte bine la ce am declarat (nr. – se enervează). Văd că sunteți foarte….
Mihai Rotaru: ”De ce ați mințit legat de Universitatea Craiova? (nr. – și finanțatorul oltenilor a ridicat tonul vocii). De ce ați mințit când ați spus că au fost beții la Universitatea Craiova? Când v-am demonstrat…

Decebal Rădulescu: ”Aaaa, v-ați trezit din…? Ați fost foarte obraznic în seara aia. Foarte obraznic. Vreți să deschidem discuția?”
Mihai Rotaru: ”Dumneavoastră, nu vă e rușine?”

Radu Naum intervine: ”Ușor, ușor. Decebal! Vă rog frumos”

Decebal Rădulescu: ”Nu vă înțeleg, ce vă agitați așa”

Radu Naum intervine iar: ”Vă rog frumos să vă calmați”

Mihai Rotaru: ”Ești un mincinos patologic și asta faci. Nu mai aruncați cu mizerii, vă rog  frumos”.

Radu Naum îl întrerupe pe finanțatorul Craiovei: ”Nu. Domnul Rotaru, haideți să nu aruncăm lucruri de genul ăsta”.

Decebal Rădulescu: ”Am încercat să nu deschid discuția, pentru că v-am spus, ați fost foarte obraznic în seara aia și am zis că ați avut un motiv pe care nu-l aduc aminte aici. E în regulă.

Mihai Rotaru: ”Vedeți  că acela pe care dumneavoastră îl faceți ‘Piticule’, vedeți că este minor, vedeți să nu dați în altele”.

Radu Naum: ”Eu zic să ne calmăm. Am înțeles. Deci Craiova nu este implicată în această poveste legată de comuna respectivă. Am reținut”.

Mihai Rotaru: ”Acest rapidist frustrat, pentru că nu este altceva…”
Radu Naum: ”Cine, domne?”
Decebal Rădulescu: ”Din momentul ăsta, nu vă mai răspund”

Radu Naum: ”Domnul Rotaru, nu e ok să facem genul ăsta de discuții”.
Mihai Rotaru: ”Păi, atunci să se abțină. De ce nu-și cere scuze, să spună că a mințit? Nu e nicio fotografie cu Universitatea Craiova. ‘Am mințit cu jucătorii ei. Am mințit, n-a fost nicio beție’. De ce nu-și cere scuze? Să spună, ‘scuzați-mă, am fost prost informat’.”.

Decebal Rădulescu: ”N-am mințit, domne, au fost niște informații pe care le-am dat publicului. Dumneavoastră ați venit aici și ați spus că nu sunt adevărate. Ok, am înțeles. Și am încheiat discuția”.
Mihai Rotaru: ”V-am demonstrat că nu sunt adevărate în discuțiile pe care le-am avut. V-am demonstrat că omul despre care spunea-ți că a fost acolo, nu a fost acolo. V-am demonstrat asta”.

Decebal Rădulescu: ”Am spus că ar exista informații că este indisciplină la echipa dumneavoastră. Și că s-au făcut beții la echipă. Și așa mai departe. Da? Asta am spus”.
Radu Naum: ”Informațiile trebuie să vină cu dovezi”
Decebal Rădulescu: ”Bineînțeles! Da, așa este. Și am avut dreptul la replică de la domnul Rotaru.”.

Mihai Rotaru: ”Păi nu trebuia să existe o astfel de poveste”:
Decebal Rădulescu: ”V-am trimis chiar acum domnul Rotaru, dovada”

Radu Naum: ”Păi, ține de comuna aia”
Decebal Rădulescu: ”Păi, de comuna aia am zis. nu de Craiova”/

Mihai Rotaru: ”Nu amestecați Universitatea Craiova în mizeriile astea”
Decebal Rădulescu: ”Dar nu e o mizierie. De ce e o mizerie? Nu vă înțeleg. De ce vă ariciți așa?”.

Mihai Rotaru: ”Ați insinuat că Universitatea Craiova dă bilete gratuite în campania electorală”.
Decebal Rădulescu: ”N-a insinuat nimeni, domne, așa ceva. Domnul Rotaru”

Mihai Rotaru: ”Ia, uitați-vă, vă rog frumos. V-a întrebat și domnul Naum. Domne, dar ce treabă are Universitatea Craiova. Și ați zis …”.

Radu Naum: ”Eu zic să ne calmăm, pentru că am priceput. Ok”.

Astfel, înaintea marelui meci cu FCSB-ul, Universitatea Craiova se confruntă nu doar cu presiunea de pe teren, ci și cu provocările și dilemele ce apar în afara lui, subliniind complexitatea și amploarea fenomenului fotbalistic în România.

Sursă: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.