Zanni și Ana Porgras. În lumea plină de provocări și surprize a competiției Survivor All Stars, alianțele și relațiile dintre concurenți pot fi uneori mai complexe decât par la prima vedere. Un exemplu elocvent este povestea din culisele show-ului dintre Zanni și Ana Porgras, doi concurenți care, deși nu și-au mai schimbat nici măcar un cuvânt de trei ani, au devenit aliați neașteptați la începutul competiției.

Update 04.05 – Zanni a fost eliminat de la Survivor de TJ Miles, însă producătorii fac o excepție în cazul său și îl aduc înapoi în concurs după cinci zile. Drept urmare TJ Miles va fi eliminat ulterior de Zanni, după ce producătorii vor face tot posibilul ca finalul să i se potrivească acestuia. Ca atare concurenții vor avea o mică răscoală și lucrurile vor fi foarte tensionate.


Update 03.05 – Zanni a fost eliminat de la Survivor de TJ Miles, însă producătorii fac o excepție în cazul său și îl aduc înapoi în concurs după cinci zile. După oprirea camerelor de filmat, Zanni s-a arătat dezamăgit de deznodământ susținând că au fost săpat din interior.

”Simt că m-am gândit mai mult la alții, că am zis că asta trebuie să fac ca să devin bărbat. Să mă gândesc la sentimentele celor din jurul meu. Să nu mă mai comport urât cu lumea. Nu doar să câștig un trofeu, ci să-l câștig bărbătește. Poate dacă mă gândeam mai mult la mine nu eram acum aici.

Țin să vă contrazic pentru ultima oară. Survivor nu este doar un joc, atâta timp cât mi-a schimbat viața. Total, radical, 180 de grade…”, a declarat Zanni.

Legătura lor a fost inițial forjată în sezonul 2 al show-ului, unde părea că se dezvoltă o relație specială între cei doi. Cu toate acestea, ulterior s-a dezvăluit că aparenta idilă era doar o strategie a fostei gimnaste pentru a atrage atenția publicului, ceea ce l-a afectat profund pe Zanni.

„E o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care n-am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Și în continuare nu vreau să o deschid. Maxim să vă zic vouă ca să înțelegi – sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu n-am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi n-am mai vorbit trei ani de zile. (…)

Trebuie să fie dreptate. Dreptatea va fi mereu – cine trebuie să plece acasă va pleca acasă”, a declarat Zanni în ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, la Survivor All Stars.


Cu toate acestea, odată cu debutul în competiția All Stars, Zanni a decis să lase în urmă trecutul și să facă echipă cu Ana Porgras pentru a-și atinge scopurile comune și pentru a ajunge în finală. Într-un carusel de evenimente surprinzătoare, cei doi părăsesc show-ul în aceeași săptămână.

Zanni și Ana Porgras, show de dragul show-ului

Pe măsură ce lumina reflectoarelor se stinge și tensiunea competiției se estompează, secretele și detalii nedivulgate încep să iasă la iveală. Pe pagina de Instagram a echipei Viperele Vesele, informații neașteptate au fost aduse în atenția publicului, dezvăluind planuri pe care producătorii ar fi preferat să le păstreze sub tăcere.

„În această săptămână, la Survivor România All Stars, Sorin câștigă colanul de imunitate. În Consiliu, Ana Porgras părăsește competiția din motive medicale. În același Consiliu, echipa îl va propune pe Zanni pentru eliminare și Sorin îl va propune pe TJ Miles.

TJ Miles va câștiga duelul și Zanni va fi eliminat. Cel puțin în teorie, căci în practică Zanni va reveni după 5 zile de așa-zis exil! A se reține, concurenții nu au fost informați de existența vreunui exil în care ar fi urmat să fie vreun concurent trimis și suntem extrem de curioși dacă și de această dată, ca și în cazul eliminării și reîntoarcerii lui Andrei Ciobanu, se va utiliza un voice over, înregistrat ulterior de către Dan Pavel în absența concurenților, prin care să se lase publicului telespectator aparența informării concurenților despre așa o „minunată” decizie a producătorilor”, se arată pe pagina de Instagram a echipei Viperele Vesele.

Astfel, se pare că Zanni va fi eliminat după un duel tensionat cu TJ Miles, dar va fi reîntors în competiție cinci zile mai târziu, generând controverse și speculații printre fanii show-ului. În același timp, Ana Porgras va părăsi competiția din cauza unei accidentări suferite în timpul unei probe pentru recompensă, încheind astfel parcursul ei într-o manieră neașteptată și dramatică.

Astfel, în lumea imprevizibilă a Survivor All Stars, fiecare zi aduce cu sine noi surprize și întorsături de situație, demonstrând că în acest joc nimic nu este întotdeauna așa cum pare și că strategiile și alianțele pot fi adesea mai complexe decât se vede la suprafață.

Comentarii Facebook

3 COMENTARII

  1. Numai pentru Zani se face excepție de la eliminare…..Sa-l pupați undeva pe Zani dacă vă e așa de drag…..Rușine producători!!!!Rușine PAVELE!!!!…Rușine PRO.TV!!!!

  2. Bravo foarte bine, Zanni ești cel mai bun,un adevărat Survivor chiar meriți să ajungi în finală,iute,ager la minte,bun strateg ce mai…le ai pe toate.Go Zanni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.