Seriale pentru toate gusturile pe Netflix. Platforma de streaming este tot mai apreciată în ultimul timp, fiindcă a adăugat foarte multe filme de calitate. Unul dintre aceste filme este Obliterated, în traducere liberă Praf și Țăndări. Mai exact, este vorba de un serial de opt episoade care a spart audiența. De aceea vă recomandăm să îl vizionați cu încredere. Trebuie specificat că filmul este dedicat celor peste 18 ani, fiindcă are nuditate și consum de substanțe interzise.

Serialul este de acțiune și comedie, iar cele două genuri merg mână în mână. Este știut faptul că acest gen de filme provoacă dependență. Obliterated te va ține în fața ecranului și cu greu vă veți dezlipi, dorind să vedeţi ce se întâmplă în episodul următor și cum se va termina. Creația cinematografică începe în forță cu dejucarea unui atac terorist de către o echipă antrenată special pentru astfel de evenimente.

Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei?

Lucrurile vor lua însă o întorsătură neașteptată și totul va fi dat peste cap. Binele se va lupta cu răul, dat vor fi multe momente comice. Sarea și piperul vor fi date de actori care sunt foarte carismatici și frumoși. Interpretarea rolurilor este fără cusur, astfel că pelicula a fost una reușită.

Obliterated

Obliterated, adică Praf și Țăndări, un serial reușit pe Netflix

Filmul a fost urmărit de milioane de oameni la lansare, fiind o surpriză plăcută pe platforma de streaming. Dacă nu l-ați vizionat, vă recomandăm să nu îl ratați. Singura problemă pe care noi am observat-o a fost faptul că scenariul putea fi mai lung. Din păcate, producătorii așa l-au gândit, doar 8 episoade.

Trebuie să precizăm că veți avea parte și de o poveste de dragoste, una cu năbădăi, care va avea un final că în filme. Un prieten îmi spunea că are cel mai bun final din istoria cinematografiei. Vă lăsăm pe dumneavoastră să îl descoperiți și să reveniți pe digilive.ro și să ne spuneți ce credeți.

Foto: netflix.com și pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.