În căutarea răspunsului la întrebarea „Unde sunt cele mai urâte femei din lume?”, s-a făcut apel la datele și informațiile oferite de un site de întâlniri, „Beautiful People”, care se laudă că adăpostește doar persoane considerate frumoase. Cu toate că frumusețea este subiectivă și greu de cuantificat în mod obiectiv, acest site a furnizat o perspectivă interesantă asupra percepțiilor estetice în diferite țări.

Metodologia folosită a fost simplă: au fost calculate ratele de acceptare ale utilizatoarelor de sex feminin din mai multe țări pe acest site. Toate țările în care candidații au avut o rată de acceptare de 25% sau mai mică au fost incluse în selecție. Rezultatul? Un top al țărilor cu cele mai „urâte” femei, conform acestei metode de evaluare.

Topul a fost surprinzător pentru mulți, deoarece a adus în prim-plan țări care nu sunt adesea asociate cu standarde scăzute de frumusețe. Iată cum arată acest clasament:

Pe locul zece se află Australia, cu o rată de acceptare de doar 21%. Deși nu este o cifră extrem de mică, comparativ cu alte țări, este suficient de scăzută pentru a o include în acest top.

femei urate

Urmează Argentina, pe locul nouă, cu o rată de acceptare de 19%. Această țară a surprins prin locul său în clasament, având în vedere reputația sa pentru femeile frumoase.

Mexic ocupă locul opt, la fel cu o rată de acceptare de 19%, iar Portugalia se află pe locul șapte, cu o rată și mai mică, de 16%.

India, cu toată diversitatea sa culturală și frumusețea sa excepțională, se regăsește pe locul șase, cu o rată de acceptare de doar 16%.

Lituania și Coreea de Sud împart locul cinci, ambele având o rată de acceptare de 15%.

China și Regatul Unit al Marii Britanii se află pe locurile trei și doi, ambele cu o rată de acceptare de 15%.

Dar surpriza a fost pe primul loc: Germania, cu cea mai mică rată de acceptare, de doar 13%. Chiar și bărbații germani nu au avut mult mai mult succes, fiind acceptați în proporție de doar 15%.

Acest top poate părea ciudat sau chiar controversat, având în vedere subiectivitatea frumuseții. Totuși, oferă o perspectivă interesantă asupra modului în care percepțiile estetice pot varia în funcție de cultură și de mediu social.

femei urate 4

Alt clasament, alt rezultat, legat de unde pot fi văzute cele mai urâte femei

Un nou raport global ridică întrebări interesante cu privire la percepțiile estetice în întreaga lume. Un top recent al țărilor cu cele mai „urâte” femei, realizat în Statele Unite ale Americii, a captat atenția, dezvăluind detalii neașteptate.

India, o țară cunoscută pentru frumusețea sa diversă și bogăția culturală, a ocupat surprinzător locul doi în acest clasament. Cu toate că reprezentantele sale au triumfat de mai multe ori la competiții internaționale de frumusețe, cum ar fi Miss Univers, India a fost plasată pe un neașteptat loc secund în acest top.

Pe primul loc în acest clasament se află Marea Britanie, în timp ce China ocupă poziția a treia. Topul continuă cu Scoția, clasată pe locul patru, și Franța, pe cinci. Astfel, rezultatele acestui studiu aduc în discuție subiectul subiectivității frumuseții și a percepțiilor culturale. Romania a fost inclusă în studiu, situându-se pe locul 67, din fericire.

Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei?

Deși clasamentele de acest gen pot fi adesea subiective și influențate de diverși factori culturali și sociali, metodologia acestui raport a fost destul de transparentă. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1000 de persoane, atât bărbați, cât și femei, distribuiți în mod egal. Participanții au fost expuși la mai multe imagini cu femei din diferite țări și li s-a cerut să evalueze gradul de „urâțenie” al acestora pe o scară de la 1 la 10, unde 10 reprezintă cel mai înalt nivel de „urâțenie”.

femei urate 2

Deși rezultatele pot părea surprinzătoare sau chiar controversate pentru unii, ele oferă o perspectivă interesantă asupra modului în care frumusețea este percepută în diferite culturi și regiuni ale lumii. Mai mult decât atât, aceste concluzii pot deschide discuții despre standardele de frumusețe impuse de societate și impactul lor asupra perceperii individuale și a încrederii în sine.

Astfel, acest top al țărilor cu cele mai „urâte” femei nu numai că aruncă o lumină asupra diversității de percepții estetice, dar și ridică întrebări importante cu privire la modul în care cultura și mediul social influențează standardele de frumusețe și percepțiile individuale.

Foto: x.com, pngtree.com, happyvalentinesday2020.online

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.