Survivor România a adus provocări neașteptate pentru șefii PRO TV. Deși se așteptau la cifre de audiență mai mari, rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. Amintim că PRO TV a preluat licența show-ului de la Kanal D cu trei ani în urmă, utilizând influența trustului internațional din care face parte pentru a obține drepturile de difuzare de la Acun Medya. Astfel, Kanal D a pierdut o producție care îi aducea audiențe semnificative și venituri considerabile.

Sezonul 3 al Survivor, primul difuzat la PRO TV, a avut un succes imens, dar următorul sezon nu a reușit să mențină aceeași performanță. Din acest motiv, șefii au decis să adopte conceptul All Stars pentru a recâștiga publicul. Strategia s-a dovedit a fi de succes, toate episoadele din sezonul All Stars fiind pe primul loc în audiențe.

Un nou sezon Survivor pe PRO TV

Acum, marea provocare este sezonul 6. Zvonurile conform cărora PRO TV ar dori să renunțe la Survivor în favoarea Kanal D, care tocmai a înregistrat un eșec cu reality show-ul Insula de un milion, au fost demontate. Sursele Digilive.ro au confirmat că, deși s-au purtat discuții pe această temă, rezultatele financiare pozitive ale sezonului All Stars au determinat PRO TV să păstreze licența. Astfel, un nou sezon Survivor va fi difuzat tot la PRO TV, iar Daniel Pavel va continua să fie prezentator. Acesta a anunțat deja începerea preselecțiilor pentru ediția ce va debuta în ianuarie 2025.

Controverse și acuzații de blat

După fiecare show care implică votul publicului, apar acuzații de blat, iar Survivor All Stars și Românii au talent nu fac excepție. De obicei, aceste controverse se sting după câteva zile. Totuși, câștigarea trofeului Survivor All Stars de către Zanni a stârnit multe nemulțumiri. Deși a fost cel mai bun concurent și cel mai iubit, conform rețelelor de socializare, numeroase voci acuză PRO TV că l-ar fi favorizat.

Situația a escaladat când Cristi Mitrea, fost luptător MMA și o prezență constantă în emisiunea lui Cătălin Măruță, l-a criticat dur pe Zanni în direct, acuzând producția că l-ar fi favorizat. Aceste acuzații grave afectează imaginea PRO TV.

Viitorul lui Zanni

În ciuda controverselor, Zannidache va rămâne cu trofeul și cu premiul de 100.000 de euro, pe care intenționează să-i investească într-un teren la munte, unde să dezvolte o atracție turistică, poate chiar o tabără de genul Survivor. Iancu și Culiță Sterp, care inițial au acuzat și ei PRO TV de favoritisme, și-au moderat ulterior tonul, evitând conflictele cu televiziunea lider de audiență din România.

„Sunt Zannidache, am câștigat Survivor de două ori. Mă simt foarte bine, sunt înconjurat de toți oamenii care m-au votat. Au votat dreptatea, au votat naturalețea, au votat talentul. Nu au votat lașitate și nu mai spun. Mă simt foarte bine, mă simt îndreptățit”, a spus Zanni într-un interviu pentru CanCan.

„Să ne spună câte voturi nu i s-au înregistrat lui Iancu și să înmulțească cu 100 ca să își dea seama câte nu ni s-au înregistrat nouă. Dacă lui nu i s-au înregistrat 10.000 de voturi, nouă nu ni s-au înregistrat un milion de voturi. Mă simt iubit, s-a arătat tot ce trebuia. Se vede diferența de acum trei ani și cum mă simt în momentul acesta. Mă simt recunoscător, iubit, apreciat și vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereți”, a mai adăugat câștigătorul Survivor All Stars.

Așadar, sezonul 6 al Survivor România promite noi provocări și, probabil, noi controverse. Rămâne de văzut dacă PRO TV va reuși să mențină interesul publicului și să evite scandalurile care au marcat edițiile anterioare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.