Echipa de fotbal Rapid București se află într-o etapă crucială a pregătirilor pentru a doua parte a sezonului, desfășurându-și antrenamentele în Antalya. Până în prezent, giuleștenii au jucat două meciuri amicale, obținând un rezultat de 3-3 împotriva echipei Sakaryaspor și un rezultat de 1-2 în fața echipei Sabah.

Vizita lui Dan Șucu și mesajele transmise jucătorilor

În contextul cantonamentului de pregătire, Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, a vizitat echipa. Într-o conferință de presă, Iulian Cristea și Răzvan Onea au dezvăluit mesajele motivaționale transmise de Șucu către jucători. Iulian Cristea a menționat: „Domnul Șucu a venit la hotel pentru a ne saluta și a ne transmite gânduri pozitive, insistând asupra importanței concentrării și a încrederii în forțele proprii”. Răzvan Onea a adăugat: „Ne-a îndemnat să nu cedăm sub presiune și să abordăm fiecare meci cu capul sus și cu încredere”, potrivit digisport.ro.

Transferuri importante și schimbări în lotul Rapidului

În pauza de iarnă, Rapidul a făcut unele mutări semnificative pe piața transferurilor. Printre noile achiziții se numără Florent Hasani (26 de ani), Borisav Burmaz (22 de ani), Ermal Krasniqi (25 de ani) și Damjan Djokovic (33 de ani).

Unul dintre cele mai notabile transferuri este cel al lui Borisav Burmaz, jucător care a înscris 10 goluri în 18 meciuri pentru Vozdovac în prima parte a sezonului. Cu o cotă de piață evaluată la 1,6 milioane de euro, Burmaz a ales Rapid București, chiar dacă a fost propus anterior și FCSB-ului.

Sumarul transferurilor și costurile asociate

În ceea ce privește transferurile, iată o scurtă prezentare:

  • Florent Hasani (26 de ani): Atacantul a fost achiziționat pentru suma de 300.000 de euro.
  • Borisav Burmaz (22 de ani): Cu o investiție de 400.000 de euro, Burmaz promite să aducă plus-valoare echipei.
  • Ermal Krasniqi (25 de ani): Mijlocașul/extremă a costat clubul un milion de euro.
  • Damjan Djokovic (33 de ani): A venit la Rapid fără a implica o sumă de transfer, fiind liber de contract.

În concluzie, cu noile transferuri și pregătirile intense din Antalya, Rapidul este hotărât să facă o figură bună în partea a doua a sezonului și să ofere fanilor motive de bucurie și speranță pentru viitor.

Foto: eurosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.