La Universitatea Craiova, activitatea este în plină desfășurare pentru pregătirea sezonului viitor. Cu Constantin Gâlcă pe bancă, echipa din Bănie își propune să atace titlul de campioană în viitoarea ediție a Superligii și are nevoie de întăriri pentru a putea concura cu adversari puternici precum FCSB, CFR Cluj și Rapid.

Planuri ambițioase de transferuri la Universitatea Craiova

Conducerea Universității Craiova a început deja să identifice potențiale achiziții pentru fereastra de transferuri din vară. Conform informațiilor obținute de digilive.ro, prima țintă pe lista de transferuri a oltenilor este Pedro Henrique, un atacant brazilian în vârstă de 27 de ani. Antrenorul Constantin Gâlcă l-a solicitat în mod expres pe Henrique, considerându-l esențial pentru consolidarea echipei în vederea participării în preliminariile Conference League și pentru noul sezon de Superligă.

Pedro Henrique – „goleadorul” dorit

Pedro Henrique este un jucător pe care Gâlcă îl cunoaște foarte bine, având în vedere colaborarea lor anterioară la echipa poloneză Radomiak Radom. Transferul său ar aduce un plus de valoare echipei, în special având în vedere performanțele sale recente. La începutul anului 2024, Henrique s-a transferat de la Radomiak Radom la Wuhan Three Towns, în China, pentru suma de 700.000 de euro. În campionatul chinez, el a reușit să marcheze 9 goluri și să ofere un assist în 12 meciuri, demonstrându-și astfel eficiența și potențialul de a contribui semnificativ la succesul echipei craiovene.

Ce avere colosală are Gabriela Szabo?

Se pare că actualele opțiuni de atac, Elvir Koljic și Jovan Markovic, nu l-au convins pe tehnicianul român că pot oferi constanța necesară în reușite. De aceea, transferul lui Pedro Henrique este văzut ca o prioritate pentru a asigura forța ofensivă necesară atingerii obiectivelor propuse.

Universitatea Craiova își pregătește temeinic strategia pentru noul sezon, iar aducerea lui Pedro Henrique ar putea fi mutarea decisivă pentru echipa lui Constantin Gâlcă. Cu un lot întărit și un atacant de calibru în echipă, Craiova are șanse reale să lupte pentru titlu și să facă o figură frumoasă în competițiile europene. Rămâne de văzut dacă acest transfer se va concretiza și cum va influența el parcursul echipei în sezonul viitor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.