Mihai Stoica vede altfel fotbalul. După ce FCSB și-a asigurat deja titlul de campioană în România cu patru etape înainte de final, printr-o victorie istorică de 2-1 împotriva echipei Farul, atenția și entuziasmul se îndreaptă acum către ultimul meci de pe teren propriu, confruntarea cu CFR Cluj, programată să se desfășoare sâmbătă, pe 11 mai, de la 20:30.

Deși festivitățile au început timid sâmbătă noapte la baza din Berceni, vedetele FCSB nu s-au lăsat pradă vacanței. În schimb, continuă să primească felicitări pentru performanța lor impresionantă.

Mihai Stoica, figura emblematică de la FCSB, i-a transmis urări de „La mulți ani!” lui Adrian Șut, cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani. Într-un mesaj public, Stoica l-a laudat pe mijlocaș, recunoscându-i calitățile de jucător excepțional. Răspunzând la gestul lui Mihai Stoica, Adrian Șut a transmis și el mulțumiri prin intermediul contului său de Instagram.

Mihai Stoica susține că FCSB se pregătește pentru viitorul sezon

Cu toate acestea, întreaga atenție nu este concentrată doar asupra festivităților și urărilor. Există și discuții referitoare la viitorul echipei, iar un nume care stârnește interesul este cel al lui Alexandru Musi, în vârstă de 19 ani, care a impresionat în meciul recent cu FC Botoșani, în care a jucat pentru Petrolul.

Musi, care este împrumutat la Petrolul, urmează să revină la FCSB în vara aceasta. Stoica îl consideră unul dintre cei mai talentați fotbaliști din SuperLiga și sugerează că acesta ar putea lupta pentru un loc de titular în echipa de viitor, alături de jucători precum Octavian Popescu, în vârstă de 21 de ani.

În finalul partidei disputate la Ploiești, Musi a făcut declarații enigmatice cu privire la revenirea sa la FCSB, lăsând ușor loc de interpretare în legătură cu planurile sale viitoare.

”O să fiu concentrat 100% la Petrolul până la ultimul meci. După aceea, nu știu ce o să fac, dacă o să mă duc la FCSB, nu știu nimic. Dar vom vedea la final. Eu vreau să joc fotbal, atâta tot”, a spus Musi.

Astfel, în timp ce FCSB se bucură de succesul actual și se pregătește pentru ultimele confruntări ale sezonului, privirile sunt îndreptate și către viitorul echipei, într-un climat de anticipație și nerăbdare pentru ceea ce urmează.

Foto: orangesport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.