Baba Alhassan, jucătorul ganez de 24 de ani, care a fost adus în echipa FCSB-ului în această iarnă de la Hermannstadt, a făcut declarații cu privire la perspectivele sale viitoare alături de formația roș-albastră. Cu o mutare evaluată la 600.000 de euro, acest mijlocaș african aduce o energie proaspătă și ambiție în rândurile echipei.

Ambiția lui Alhassan este clară: el visează să joace în grupele Champions League, în sezonul următor. Unul dintre adversarii pe care își dorește să îi întâlnească este Borussia Dortmund, echipa pe care o admiră și pentru care nutrește sentimente speciale. „Mi-ar plăcea să joc cu Borussia Dortmund, e echipa pentru care visez să joc!”, a dezvăluit Alhassan într-un interviu pentru Spotmedia.

Înainte de a se alătura FCSB-ului, Alhassan a fost și pe lista de transferuri a celor de la Rapid, dovedind astfel că talentul său nu a trecut neobservat în lumea fotbalului românesc.

Cifrele din evoluția lui Baba Alhassan

  • A jucat în 10 meciuri pentru FCSB de când a ajuns la echipă.
  • A reușit să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive în aceste meciuri, demonstrându-și astfel utilitatea pe teren.
  • Cota de piață a lui Alhassan este estimată la 850.000 de euro conform datelor de pe Transfermarkt, o cifră care reflectă potențialul său și impactul pe care l-a avut în fotbalul românesc.

Pentru Alhassan, fiecare meci reprezintă o șansă de a demonstra că merită locul în echipa și că poate să contribuie semnificativ la atingerea obiectivelor clubului, inclusiv acel vis ambițios de a juca în cea mai prestigioasă competiție europeană, Liga Campionilor.

Probleme pentru Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB-ului și o figură controversată în lumea fotbalului românesc, a fost suspendat luni de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. Motivul acestei decizii a fost reprezentat de declarațiile dure făcute de Becali la adresa arbitrei Cristina Trandafir, în vârstă de 41 de ani.

După numeroase amânări și dezbateri, s-a decis că Becali va fi interzis să desfășoare orice activități legate de fotbal timp de 6 luni. În plus, acesta a primit trei amenzi financiare pe numele său, două în valoare de 10.000 de lei și una de 50.000 de lei, ultima fiind singura care va trebui achitată. Echipa condusă de Becali, FCSB, nu a scăpat nici ea de consecințe, primind o amendă financiară în valoare de 5.000 de lei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.