Denis Alibec, atacantul român de 33 de ani, se află în fața unei posibile reveniri în SuperLigă, după ce aventura sa la echipa Muaither din Qatar se apropie de sfârșit. Alibec este dorit de Farul Constanța, iar Gică Hagi, antrenorul echipei, a făcut deja demersuri pentru a-l readuce pe atacant în lot.

Denis Alibec îl preferă pe Gică Hagi în locul lui Gigi Becali

Gică Hagi, cunoscut și sub apelativul „Regele”, a discutat personal cu Denis Alibec pentru a-l convinge să revină la Farul. În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Fotbal Club, Hagi a declarat că Alibec prioritizează ofertele din străinătate. Totuși, în cazul în care ar alege să revină în SuperLigă, prima opțiune a atacantului ar fi Farul Constanța.

„Am vorbit cu el. Noi suntem deschiși oricând. Deocamdată, are Campionatul European în față și prioritatea să își găsească ceva afară. În țară, vine la noi, da. Sper să vină la noi”, a declarat Hagi.

Colaborarea de succes dintre Hagi și Alibec

Hagi și Alibec au avut o colaborare fructuoasă în sezonul 2022/2023, care s-a încheiat cu câștigarea titlului de campioană a SuperLigii de către Farul. Alibec a jucat un rol esențial în acea performanță, contribuind semnificativ la succesul echipei. Acest parteneriat de succes este unul dintre motivele pentru care Hagi își dorește să-l readucă pe Alibec la echipă.

Pe lângă interesul Farului, Denis Alibec se află și pe lista celor de la FCSB. Cu toate acestea, experiența sa anterioară la formația din București, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018, nu a fost una dintre cele mai fericite, ceea ce ar putea influența decizia atacantului. Alibec nu a reușit să se impună, iar acest factor ar putea cântări în alegerea sa viitoare.

Prioritățile lui Alibec

Deși Alibec preferă să își continue cariera în străinătate, nu exclude posibilitatea unei reveniri în România. În funcție de ofertele pe care le va primi și de perspectivele de joc, atacantul ar putea alege să se alăture din nou unei echipe din SuperLigă, cu Farul Constanța ca primă opțiune. Cu toate acestea, Gigi Becali sta la pândă și speră să îl convingă să vină la FCSB.

Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în țară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate”, a declarat Denis Alibec, conform antenasport.ro.

Alibec se află într-un moment crucial al carierei sale, cu posibile oferte atât din străinătate, cât și din SuperLigă. Farul Constanța, sub conducerea lui Gică Hagi, pare a fi prima opțiune în cazul unei reveniri în România. Cu toate acestea, decizia finală a atacantului va depinde de multe variabile, inclusiv de amintirile sale din perioada petrecută la FCSB și de oportunitățile pe care le va primi din străinătate. Până la clarificarea situației, fanii așteaptă cu interes să vadă unde va evolua Alibec în sezonul următor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.