Gigi Becali a găsit atacantul de care FCSB are nevoie

0

FCSB, echipa de fotbal patronată de Gigi Becali, se află în mijlocul unui mercato de iarnă plin de provocări, cu trei transferuri deja realizate și cu un interes evident pentru aducerea unui vârf care să aducă un suflu nou în linia de atac a echipei. Printre numele vehiculate în ultimele zile se află și Jalen Blesa, un atacant spaniol în vârstă de 22 de ani, care evoluează în Kosovo pentru FC Prishtina.

Pentru a-l aduce pe Blesa sub culorile echipei roș-albastre, FCSB este dispusă să ofere suma de 200.000 de euro, conform informațiilor oferite de Telegrafi.com. Acest preț poate părea modest în contextul cheltuielilor din fotbalul actual, dar devine și mai atractiv atunci când se ține cont că atacantul se află în ultimele 6 luni de contract cu FC Prishtina. În ciuda faptului că cota de piață a jucătorului este evaluată la 250.000 de euro conform Transfermarkt, clubul kosovar pare deschis să negocieze, înțelegând că în vară riscă să îl piardă gratuit pe Blesa.

Directorul sportiv al FC Prishtina, Driton Krasniqi, a confirmat existența mai multor oferte pentru atacantul spaniol și a declarat: „Sunt mai multe oferte pentru Blesa, vom vedea ce vom face.” Cu 10 goluri marcate în 18 meciuri jucate, Blesa traversează o perioadă excelentă și se prezintă ca o alegere promițătoare pentru FCSB.

Jucători noi la FCSB

În contextul acestei perioade agitate de transferuri, fotbalistul Florinel Coman, cunoscut sub numele de „Șeptarul” FCSB-ului, a acordat un interviu exclusiv pentru Digi Sport. Acesta s-a declarat încântat de noii săi colegi și a subliniat importanța aducerii unor jucători care să aducă un „plus” echipei: „Sunt super, ne vor ajuta foarte mult, au calitate, sunt puternici și cred că aveam nevoie de acest plus. Sper că au venit cu plusul la ei.”

Cu atenția concentrată asupra transferurilor și a perioadei de pregătire, FCSB speră să găsească în Jalen Blesa răspunsul la necesitățile offensive ale echipei și să îl integreze rapid în sistemul de joc pentru a aborda cu încredere restul sezonului.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri