Florinel Coman, vârstă de 25 de ani, strălucește în acest sezon ca niciodată în cariera sa. Acesta este în fruntea clasamentului marcatorilor din SuperLiga și își dorește cu ardoare să obțină titlul de campion al României, pentru ca apoi să-și facă drum spre o carieră internațională în fotbal.

Recent, s-au răspândit zvonuri că echipa Stuttgart, una dintre cele mai puternice din Bundesliga în sezonul 2023/2024, ar fi interesată de serviciile lui Florinel Coman și ar fi dispusă să plătească clauza sa de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. 15 goluri și 9 assist-uri a reușit Coman în acest sezon de SuperLigă.

Florinel Coman, mai bun ca niciodată

Victor Becali, cunoscutul agent de fotbaliști, a comentat pe marginea posibilei plecări a lui Florinel Coman de la FCSB. El a subliniat că, deși performanțele jucătorului în SuperLigă sunt impresionante, acesta nu a reușit să se remarce la echipa națională, un aspect important pentru scouteri atunci când evaluează un fotbalist.

”Coman are un alt agent. El are o clauză de reziliere, dar nu am văzut… În ciuda evoluțiilor pe care le are la club, evoluții foarte bune, la națională nu prea s-a regăsit. Nu a fost niciodată decisiv. Sigur, jucătorii pe care se dau sume mari vor fi urmăriți la Campionatul European”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

În plus, Victor Becali a sugerat că, datorită clauzei sale de reziliere relativ scăzute pentru cluburile din Europa de Est, Coman nu a fost subiectul unor discuții concrete cu echipe importante până în prezent.

Agentul a tras o concluzie fermă: Florinel Coman nu va lua o decizie cu privire la viitorul său fotbalistic până după EURO 2024, oferind astfel o perspectivă asupra a ceea ce ar putea urma în cariera acestui talentat jucător român.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.