Gigi Becali a găsit atacantul mult visat

0

FCSB este lider detașat în campionat, la 9 puncte distanță de CFR Cluj și Rapid București. Se poate spune că, dacă nu fac pași greșiți aiurea, fotbaliștii de la FCSB vor fi campioni. Cu toate acestea, Gigi Becali vrea să întărească și mai mult formația și se gândește la noi transferuri.

„Nici nu visam eu să joace echipa cu așa viteză. Nu credeam. E doar meritul antrenorului. Îmi mai trebuie două-trei plombe acolo. Un atacant. Un atacant de careu”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali vrea un nou atacant

Patronul FCSB-ului a mărturisit că echipa sa are nevoie de un atacant de careu. Cu toate că în formație se află Andrea Compagno, latifundiarul din Pipera nu vrea să audă de el și vrea un alt vârf.

Becali a pus ochii pe atacantul Louis Munteanu, de la Farul Constanța, însă este greu de crezut că Gică Hagi îl va lăsa să plece. Bineînțeles că orice poate fi negociat, iar patronul FCSB-ului are bani.

”Cum e Louis Munteanu, îmi place de el. Trebuie să vorbesc cu Gică (n.r. Hagi). Am nevoie de aprobarea lui Gică să vorbesc de Munteanu”, a spus Gigi Becali.

Foto: adevarul.ro 

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri