Gigi Becali l-a luat la ochi pe Luis Phelipe

0

În urma criticii aspre formulate de Gigi Becali la adresa lui Luis Phelipe, după meciul FCSB vs. Farul Constanța, antrenorul echipei Poli Iași, Leo Grozavu, a făcut declarații care indică o posibilă revenire a fotbalistului brazilian în echipa sa.

„Ce să mai comentez eu în plus acum? Eu am spus încă de la început că Luis Phelipe trebuia să mai stea la noi cel puțin șase luni ca să mai prindă experiență pentru un posibil transfer la FCSB. Eu unul știam că el o să treacă și prin astea.

Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informațiile. Dar pe mine nu mă mai miră nimic. Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine, iar acum nici măcar unt pe pâine nu mai este? Untul de pe pâine s-a topit? Păi cum vine asta?

Eu cred că el și-a luat toate măsurile de siguranță și cred că știe să treacă peste aceste critici, mai ales când rămâi pe bancă după prima repriză. Așa este la FCSB, iar eu zic că nu e treaba mea să vorbesc despre cum trebuie să gestioneze cei de acolo această situație cu el. Mă întrebați dacă l-aș lua înapoi la Poli Iași? Eu unul aș avea nevoie de Luis Phelipe și nu aș spune nu niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemnea posibilitate”, a spus Leo Grozavu.

Ce a spus Gigi Becali despre Luis Phelipe?

Luis Phelipe a avut o prestație sub așteptări la FCSB, iar după partida cu Farul, Gigi Becali a pus la îndoială decizia de transfer a fostului jucător al lui Poli Iași și a sugerat că se poate despărți de acesta. După ce patronul FCSB a decis să îl schimbe pe Phelipe la pauză, criticându-l public după meci, atenția s-a îndreptat spre viitorul fotbalistului în echipa bucureșteană.

„Dacă nu își revine cred că m-am înșelat. Eu stau, mă joc? Îi dau milioane ca să mă joc? Baba e mai bun și decât Șut și decât Lixandru, și chiar decât Olaru. Eu așa văd. A pierdut toate mingile, el crede că aici e la distracție. Aici ești la fotbal, băi, îți ia mingea. Cred că m-am înșelat, să dea Dumnezeu să își revină. Poate îi mai dăm o șansă, nu renunț așa repede. Dar, dacă renunț, la revedere!”, a declarat Gigi Becali.

Este clar că prestația fotbalistului la FCSB a stârnit discuții și speculații cu privire la viitorul său în fotbalul românesc. Cu ușa deschisă la Poli Iași, Luis Phelipe ar putea să revină la echipa unde și-a făcut remarcată prezența înainte de a fi transferat la FCSB. Fanii și pasionații de fotbal așteaptă cu interes evoluțiile viitoare ale acestei situații, în timp ce Luis Phelipe își caută locul potrivit în peisajul fotbalistic din România.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri