Gigi Becali a mai achiziționat un fotbalist la FCSB

0

Gigi Becali, figura emblematică din spatele clubului FCSB, a dezvăluit recent în cadrul emisiunii ProSport Live o achiziție semnificativă pentru echipa sa: fundașul dreapta ghanez, Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani, provenit de la FC Urartu.

Interesul FCSB pentru talentatul fotbalist nu este un secret. Cu o ofertă inițială transmisă încă de acum o lună, Becali a oferit detalii noi și a arătat progresul în negocierile pentru transfer. „În prima lună a noului an, am pus mâna pe semnătura lui Nana Antwi”, a declarat Becali, subliniind însă că mutarea oficială a acestuia la FCSB se va concretiza abia în vara acestui an.

„FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător și negociază să mai dăm 50.000 și să vină mai repede”, a spus Gigi Becali la ProSport Live.

FCSB se pregătește și pentru sezonul viitor

Cu toate acestea, Gigi Becali demonstrează încă o dată ingeniozitatea și determinarea care îl caracterizează. În încercarea de a-l aduce pe Antwi mai devreme la echipa sa, patronul FCSB a mobilizat resursele și a trimis impresarul său să intensifice negocierile cu FC Urartu. Pentru a facilita acest transfer prematur, Becali a fost gata să ofere armenilor un bonus de 50 de mii de euro, în speranța de a se asigura serviciile fundașului ghanez cât mai curând posibil.

Performanțele recente ale lui Nana Antwi sub culorile FC Urartu confirmă potențialul său. Acesta a impresionat în 18 apariții în cadrul primei ligi din Armenia în acest sezon, contribuind cu un gol și trei assist-uri. Mai mult, site-urile de specialitate îl evaluează la suma de 275 de mii de euro, o sumă care subliniază valoarea și potențialul său pe piața fotbalistică.

În concluzie, mutarea lui Nana Antwi la FCSB reprezintă un pas strategic pentru clubul românesc, marcând o nouă direcție în eforturile lui Gigi Becali de a consolida echipa și de a oferi suporterilor performanțe de top. Cu așteptări mari și speranțe că Antwi va aduce valoare adăugată defensivei echipei, fanii FCSB așteaptă cu nerăbdare debutul său oficial în tricoul roș-albastru.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri