Gigi Becali are, din nou, încredere într-un fotbalist aspru criticat

0

În urma remizei 1-1 înregistrate de FCSB în etapa a 24-a a SuperLigii împotriva Farului, Gigi Becali, patronul echipei, a fost rapid să-și exprime dezamăgirea față de prestația tânărului mijlocaș Eduard Radaslavescu (19 ani). Cu două ocazii ratate, notabile, în ultimele momente ale jocului, Radaslavescu a devenit subiectul criticilor dure ale lui Becali, care l-a catalogat inițial drept „nefotbalist”.

Cu toate acestea, la scurt timp după declarații, Gigi Becali a surprins pe mulți revenind asupra criticii sale. A afirmat că, în ciuda momentului dificil de pe teren, el încă vede potențialul lui Radaslavescu și că acesta va avea șansa de a-și demonstra valoarea în cadrul echipei.

”Ce fotbal să faci cu Radaslavescu? Bă, scapi singur, dă, mă, la poartă, dă gol! Dai pasă? Ce pasă, mă?

Dă șut la poartă și rupe plasa. Altădată, când a trebuit să dea pasă, nu a dat și s-au supărat ăștia (n.r – colegii) pe el. Acum i-a rămas în cap aia.

Eu tot mai cred în Radaslavescu. Cred pentru că e copil încă. N-a jucat. Stai să joace! Eu tot mai cred în el”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB

Transferat la FCSB în vara anului 2022, pentru o sumă semnificativă de 850.000 de euro, Eduard Radaslavescu a fost în centrul atenției în această iarnă. Conform informațiilor de pe transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului în vârstă de 19 ani este evaluată la 450.000 de euro, fapt care demonstrează investiția semnificativă făcută de club în acest talent promițător.

Cu toate acestea, perioadele de transfer au adus și încercări din partea FCSB de a „scăpa” de Radaslavescu, propunând împrumuturi către alte echipe din Liga 1. Tânărul fotbalist a refuzat de fiecare dată aceste oferte, arătându-și hotărârea de a-și continua parcursul la FCSB.

În ciuda momentelor dificile și a presiunii mediului, Radaslavescu a reușit să evolueze în 14 partide în acest sezon, oferindu-i lui Gigi Becali și antrenorului echipei motive pentru a-și păstra încrederea în dezvoltarea sa ulterioară.

Astfel, Eduard Radaslavescu primește o nouă șansă de a-și confirma potențialul și de a-și asuma un rol crucial în evoluția echipei FCSB pe parcursul sezonului. Întrebat despre acest moment de răscruce, Becali pare să fi decis să încurajeze și să sprijine talentul tânăr, cu speranța că acesta va deveni un element-cheie în perioadele critice ale competiției.

Foto: evz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri