Una dintre concurentele de la Survivor, din anul 2023, face videochat. Daria Chiper, căci despre ea este vorba, și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă socială dedicată exclusiv persoanelor adulte.

După ce a supraviețuit în Republica Dominicană, la Survivor, fosta războinică a decis să facă bani într-un mod mai simplu. Aceasta și-a deschis cont pe Only Fans și apare acolo împreună cu iubitul ei.

Tarifele percepute pentru cei care doresc să o vadă în acțiune nu sunt scumpe și diferă în funcție de valabilitatea abonamentului. Vedeta noastră are până acum publicate 20 de materiale pentru adulți și 16 postări prin care li se adresează internauților. Daria Chiper se pare că nu este pudică și își prezintă viața din dormitor și nu numai fără probleme.

Fosta războinică percepe 4,85 de dolari pentru un abonament de 31 de zile. Vorbim de puțin peste 20 de lei. Abonamentul de trei luni costă un pic mai mult: 21,8 dolari (96 lei). Pentru 6 luni, trebuie să scoți din buzunar 40,7$ (179 de lei), iar pentru un an 69,77$ (307 lei), potrivit fanatik.ro.

Daria Chiper s-a prezentat pe Only Fans în ipostaze incendiare pentru a îi înnebuni pe bărbații care caută astfel de situații.

Bună, dragule! Sunt Daria, model profesionist și jucătoare de baschet. Dacă îți plac fetele cu posterior mare și picioare lungi cărora le place să stea de vorbă, eu sunt fata ideală de urmărit.

Sunt aici să te ajut cu toate fanteziile pe care le ai. Scrie-mi un mesaj privat pentru videoclipuri, fotografii și content personalizat, se arată în anunțul Dariei Chiper de pe rețeaua amintită.

 

Daria ChiperDaria Chiper a participat la Survivor România 2023, fiind înlocuită în competiție de către Alexandra Ciomag. După eliminare aceasta a povestit cum a fost viața în Republica Dominicană.

Nu sunt și nu am fost niciodată supărată pe ea. A făcut ceea ce a trebuit să facă. Alexandra este cea mai bună prietenă a mea de ani buni. Am fost împreună și la casting. Am fost împreună peste tot. Asta a fost singura variantă să pot pleca acasă.

Cu siguranță a fost o eliminare cu totul diferită față de restul eliminărilor. Nu cred neapărat că a fost una aranjată. Mi-a fost rău acolo, de la condiții. Am făcut febră, cât să mă leșine de tot. Am fost la spital și mi-au pus acolo perfuzii. Mi-am revenit de tot abia când am venit acasă, a dezvăluit Daria Chiper pentru pentru sursa citată mai sus.

Foto: viva.ro și gsp.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.