Mihai Stoica a anunțat că FCSB are probleme de lot

0

Meciul dintre FCSB și Farul Constanța, programat luni, 5 februarie, la ora 20:00, pe Arena Națională, aduce cu sine o serie de provocări și incertitudini pentru echipa gazdă, care se află în fruntea clasamentului în sezonul regulat al Superligii României.

Cu 50 de puncte acumulate în 23 de etape, FCSB, sub conducerea lui Elias Charalambous, se pregătește să primească vizita echipei de pe locul cinci, Farul Constanța, condusă de Gheorghe Hagi, care are 34 de puncte în palmares.

Însă, vestea proastă pentru roș-albaștri vine de la Mihai Stoica, managerul general al FCSB, care a făcut un anunț de ultimă oră privind componența echipei pentru meciul de luni. Florinel Coman, unul dintre jucătorii de bază, a răcit și nu s-a antrenat duminică, ceea ce ar putea să-l determine pe antrenor să renunțe la el în componența de start. De asemenea, Luis Phelipe a fost absent de la un antrenament, iar Nana Antwi se confruntă cu probleme legate de permisul de muncă, nefiind eligibil să evolueze în Superligă.

”Coman are niște probleme. E răcit și astăzi nu s-a antrenat. Sper din toată inima să doarmă bine în noaptea asta și mâine să fie apt. Dar nu știm dacă va putea să joace.

Luis Phelipe a lipsit și el de la un antrenament. Avem ceva probleme. Nana nu are încă permisul de muncă”, a spus Mihai Stoica la televiziunea OrangeSport.

Florinel Coman nu se simte bine

Aceste absențe reprezintă o provocare semnificativă pentru FCSB, care trebuie să găsească soluții pentru a compensa lipsa jucătorilor cheie. Mihai Stoica a subliniat importanța acestor absențe, iar deciziile luate de antrenorul Elias Charalambous vor avea un impact direct asupra desfășurării partidei.

Cu toate acestea, echipa gazdă rămâne pe primul loc în campionat, având în vedere performanțele solide înregistrate până acum – 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri. În ciuda dificultăților, FCSB își propune să își păstreze poziția de lider și să obțină încă trei puncte în fața echipei Farul Constanța.

Pe de altă parte, Farul Constanța vine la București cu determinare, ocupând un respectabil loc cinci în clasament, cu 34 de puncte. Nouă victorii, șapte remize și șapte înfrângeri indică o echipă echilibrată și pregătită să facă față provocării reprezentate de liderul FCSB.

Meciul promite să fie unul intens și plin de dramatism, cu ambele echipe având totul de câștigat sau de pierdut în lupta pentru puncte prețioase în Superliga României. Marea întrebare rămâne cum vor face față roș-albaștrii absențelor notabile, iar răspunsul va veni pe terenul de joc luni seara.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri